• 1401/05/24 - 23:59
  • - تعداد بازدید: 1016
  • - تعداد بازدیدکننده: 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مصرف روزانه انگور به افزایش طول عمر کمک می کند

افزودن انگور به یک رژیم غذایی می‌تواند خطر ابتلاء به بیماری کبد چرب را کاهش داده و طول عمر را افزایش دهد.

2493777.jpg

به گزراش روابط عمومی کلینیک ویژه به نقل از سلامت نیوز/ شواهد  از اثرات مثبت پیروی از رژیم غذایی مشتق از منابع غذایی کامل، از جمله میوه‌ها، سبزیجات و سایر غذاهای غیرفرآوری شده حمایت می‌کند.
مجموعه‌ای از مطالعات جدید نشان می‌دهد که مصرف انگور ممکن است تأثیر قابل توجهی بر سلامت و مرگ و میر داشته باشد، به ویژه زمانی که به رژیم غذایی پرچرب اضافه شود.
این تحقیق نشان می‌دهد که افزودن حدود ۲ فنجان انگور در روز به رژیم غذایی  پرچرب منجر به کاهش بیماری کبد چرب و طول عمر بیشتر در می‌شود.


بیماری کبد چرب می‌تواند منجر به سیروز کبدی و در نهایت سرطان کبد شود. با توجه به یافته‌های مطالعه، انگور در سفره ممکن است نقش مهمی در کاهش بروز بیماری کبد چرب و عوارض کشنده آن داشته باشد.



مصرف روزانه ی انگور، طول عمر افزایش می‌یابدو نشان‌دهنده یک پاسخ کلی در سراسر بدن است. در مرحله بعد، سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی بدن تقویت می‌شود. علاوه بر این، از کبد چرب که طبق برآوردها ۲۵ درصد از جمعیت را تحت تأثیر قرار می‌دهد و منجر به پیامدهای بد سلامتی می‌شود، پیشگیری شده یا به تأخیر می‌اندازد.

  • گروه خبری : اخبار واحدها,کلینیک ویژه
  • کد خبر : 14943
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/Z9Ya
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 2
بازدید امروز: 12092
کل بازدید: 406581
بازدید کنندگان آنلاین: 5
آخرین بروزرسانی: 1404/06/23 12:17