در ٩ ماه اول سال ١۴٠١ صورت گرفت:
معدوم سازی بیش از ۶۵٠ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در شهرستان خوشاب
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان خوشاب سرپرست شبکه بهداشت و درمان خوشاب اظهار کرد: طی بازدید کارشناسان بهداشت محیط از واحدهای صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان، مقدار ۶۵۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر مجاز، جمع آوری و معدوم سازی شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان خوشاب سرپرست شبکه بهداشت و درمان خوشاب اظهار کرد: طی بازدید کارشناسان بهداشت محیط از واحدهای صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی شهرستان، مقدار ۶۵۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر مجاز، جمع آوری و معدوم سازی شد
وی در ادامه افزود: این مواد فاسد و تاریخ مصرف گذشته شامل انواع بیسکویت و کیک، نوشابه و نوشیدنی های گازدار، مواد شوینده، انواع شکلات و آدامس، چیپس، پفک، مرغ و گوشت منجمد بوده است
دکتر علی شاهی حفظ ایمنی غذایی مردم و ارتقای بهداشت عمومی جامعه را از اهداف اجرای طرح کنترل و نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی عنوان کرد و تصریح کرد : با واحدهای صنفی متخلف برخورد جدی، قاطع و قانونی می شود.
شایان ذکر است در ادامه خاطرنشان کرد: مصرف مواد غذایی فاسد به دلیل وجود میکروبهایی مانند سالمونلا و اشرشیاکلی، عوارضی چون تهوع، استفراغ، اسهال، سردرد و سرگیجه و در مواردی نیز بستری شدن و حتی مرگ را به دنبال دارد
وی در پایان تاریخ تولید وانقضا، مجوز و پروانه ساخت وزارت بهداشت، آدرس کارخانه، نام محصول و مواد تشکیلدهنده را بهعنوان پنج مشخصه اصلی مواد غذایی برشمرد و تصریح کرد: مردم هنگام خرید مواد غذایی به این مشخصات دقت کرده و تخلفات احتمالی را به بازرسان شبکه بهداشت و درمان و یا شماره تلفن 190 سامانه ارتباط مردمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گزارش دهند
نظر دهید