پلمپ یک واحد قنادی در شهرستان خوشاب
یک واحد قنادی در شهرستان خوشاب بدلیل عدم رعایت پروتکل ها و مقررات بهداشتی توسط بازرسین بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان خوشاب پلمپ شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان خوشاب حسین سلطانی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان خوشاب با اعلام این خبر افزود: واحد صنفی فوق بدلیل عدم رعایت پروتکل های بهداشتی پس از طی مراحل قانونی پلمپ گردید .
حسین سلطانی با اشاره به اجرای طرح تشدید و بازدید های مشترک شبکه بهداشت و درمان با فرمانداری ، واحد اماکن نیروی انتظامی و اتاق اصناف اعلام کرد: بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی حساس، نمونه برداری از آب آشامیدنی و آرد و نان و لبنیات و رعایت پروتکل های بهداشتی پیشگیری و کنترل بیماری کرونا از جمله مواردی هست که توسط بازرسان بهداشت محیط در بازدید ها بررسی میگردد
شایان ذکر است درادامه غلامرضا سرپوشی مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان خوشاب خاطرنشان کرد : بهداشت محیط با جدیت هر چه تمام با اصنافی که سلامت مردم را به خطر بیاندازند برخورد خواهد کرد.
و در ادامه از عموم مردم و شهروندان محترم درخواست نمود که در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی موارد را با سامانه کشوری 190 جهت پیگیری اطلاع رسانی کنند./حسینی
نظر دهید