• 1405/01/15 - 11:58
  • - تعداد بازدید: 34
  • - تعداد بازدیدکننده: 32
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

حضور میدانی مدیران اورژانس دانشگاه در محورهای مواصلاتی غرب خراسان در روز طبیعت

به گزارش وبدا، دکتر کافی رئیس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به همراه دبیر بحران و پدافند غیرعامل دانشگاه در روز طبیعت در راه‌های مواصلاتی غرب خراسان حاضر شد.

دکتر کافی رئیس اورژانس دانشگاه به همراه دبیر بحران و پدافند غیرعامل دانشگاه در محورهای پرتردد منتهی به سبزوار و مرکز فرماندهی عملیات اورژانس حضور یافت.

 هدف از این حضور میدانی بررسی نحوه مدیریت راهبری عملیات پایگاه‌های اورژانس جاده‌ای و ارائه خدمات درمانی به مردم در مناطق پرترافیک و فاقد دسترسی به آمبولانس بود.

 پرسنل اورژانس دانشگاه از ۲۷ اسفندماه سال گذشته با شروع طرح نوروزی سازمان اورژانس کشور در حالت آماده‌باش ۲۴ ساعته عملیاتی قرار دارند.

 این آماده‌باش تا پایان طرح نوروزی در ۱۵ فروردین ماه ادامه دارد و تیم‌های اورژانس در مکان‌های از پیش تعیین‌شده مستقر هستند.

 

  • گروه خبری : روابط عمومی 2
  • کد خبر : 20329
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/ZDxc
کلمات کلیدی
حامد کوشکی
خبرنگار

حامد کوشکی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 28
بازدید امروز: 339
کل بازدید: 2382835
بازدید کنندگان آنلاین: 21
آخرین بروزرسانی: 1405/02/02 11:06