لیست اخبار صفحه :705
 تشدید نظارت های بهداشتی/ احضار ۵ داماد و بستگان به دادگستری

تشدید نظارت های بهداشتی/ احضار ۵ داماد و بستگان به دادگستری

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان خوشاب :رئیس دادگستری خوشاب با تشکر از زحمات شبانه روزی متولیان حوزه سلامت نظیر کادر پزشکی، پرستاران و مدافعان سلامت شهرستان خوشاب و حمایت از اقدامات پیشگیرانه این عزیزان گفت: به اندک افرادی که در شهرستان قصد برگزاری مراسم گروهی و به ویژه مراسم عروسی را دارند هشدار می دهیم که حوزه قضایی در اجرای قانون با احدی مماشات نخواهد کرد.

کشف و  توقیف  525 کیلوگرم شیرینی خانگی غیر بهداشتی و موادغذایی تاریخ گذشته

کشف و توقیف 525 کیلوگرم شیرینی خانگی غیر بهداشتی و موادغذایی تاریخ گذشته

دکتر فاطمه نوده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار اظهار داشت: با عنایت به بازرسی های کارشناسان بهداشت محیط این معاونت از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی حدود 525 کیلوگرم شیرینی خانگی غیر بهداشتی و موادغذایی تاریخ گذشته کشف و توقیف گردید.

از مردم خواهش می‌کنیم برای حفظ سلامتی خودشان امسال نیز در ایام عید از سفر صرف‌نظر کنند
رییس جمهور در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا:

از مردم خواهش می‌کنیم برای حفظ سلامتی خودشان امسال نیز در ایام عید از سفر صرف‌نظر کنند

رییس جمهور با درخواست از مردم برای صرفنظر از رفتن به سفر در تعطیلات نوروزی با هدف حفظ سلامت جامعه و کمک به کادر درمانی کشور، تاکید کرد: تاب آوری نظام سلامت کشور حد و اندازه مشخص دارد، همکاری همگانی برای رعایت اصول بهداشتی همچنان ضروری است.

نتایج اولیه آزمون استخدامی پیمانی وزارت بهداشت 23 اسفند اعلام می شود
معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت:

نتایج اولیه آزمون استخدامی پیمانی وزارت بهداشت 23 اسفند اعلام می شود

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته، تعامل و همکاری مناسب سازمان سنجش آموزش کشور، نتایج اولیه آزمون استخدامی پیمانی، روز شنبه 23 اسفند اعلام می شود.

crmc-chart-1
روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه؛

crmc-chart-1