لیست اخبار صفحه :739
ارائه خدمات درمانی و تخصصی به بیش از3هزارو 706 بیمار مشکوک و مبتلا به کرونا
رییس مرکز آموزشی درمانی واسعی سبزوار عنوان کرد؛

ارائه خدمات درمانی و تخصصی به بیش از3هزارو 706 بیمار مشکوک و مبتلا به کرونا

رییس مرکز آموزشی درمانی واسعی سبزوارگفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به بیش از 3هزار و 706 بیمار مشکوک و مبتلا به کرونا خدمات درمانی و تخصصی در این مرکز ارائه شده است.

فراخوان دعوت به همکاری

فراخوان دعوت به همکاری

ا توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا و بستری تعداد زیادی از همشهریان و نیاز مبرم به کادر درمانی جهت بیمارستان واسعی، دانشگاه علوم پزشکی سبزوار از تمامی فارغ التحصیلان رشته های #پرستاری، #فوریت_پزشکی و #هوشبری(مرد) دعوت به همکاری می نماید.

 لزوم اتخاذ تصمیمهای قاطع، اقناع افکار عمومی و همکاری همگانی
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح کردند:

لزوم اتخاذ تصمیمهای قاطع، اقناع افکار عمومی و همکاری همگانی

حضرت آیت ‌الله خامنه ‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (شنبه) در دیدار حضوری با رییس جمهور و اعضای ستاد ملی مقابله با کرونا، ضمن قدردانی از عملکرد این ستاد، توصیه ‌های مهمی را بیان و بر لزوم اتخاذ تصمیم‌ های قاطع و حاکمیتی، اقناع افکار عمومی و همکاری همه دستگاهها و آحاد مردم برای مقابله با وضعیت تأسف‌بار ویروس عالم‌ گیر کرونا تأکید کردند.

حضور در اجتماعات و دورهمی‌خانوادگی عامل شیوع کرونا درغرب خراسان
رییس دانشگاه عنوان کرد؛

حضور در اجتماعات و دورهمی‌خانوادگی عامل شیوع کرونا درغرب خراسان

رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: حضور در اجتماعات، برگزاری مراسم عروسی، عزا و دورهمی‌های خانوادگی و فامیلی همراه با عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی سبب شعله ور شدن آتش کرونا در این منطقه شده است