• 1405/02/19 - 08:35
  • - تعداد بازدید: 241
  • - تعداد بازدیدکننده: 231
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاری نشست خبری به مناسبت هفته سلامت

به گزارش وبدا، رییس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به همراه معاونین و مدیران ستادی با خبرنگاران و اصحاب رسانه دیدار و گفتگو کرد

در این نشست رییس دانشگاه گفت: هفته سلامت فرصتی مغتنم است تا ضمن مرور اقدامات انجام‌شده، نگاه عمیق‌تری به جایگاه سلامت در توسعه پایدار و کیفیت زندگی مردم داشته باشیم.

سلامت صرفاً درمان بیماری نیست؛ بلکه مجموعه‌ای از اقدامات پیشگیرانه، آموزشی، فرهنگی و اجتماعی است که باید با مشارکت مردم و همراهی همه دستگاه‌ها دنبال شود. دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در هفته سلامت با اجرای برنامه‌های متنوع در حوزه‌های آموزش سلامت، پیشگیری از بیماری‌ها، ارتقای سلامت روان، ترویج سبک زندگی سالم، افزایش فعالیت بدنی، توجه به تغذیه مناسب و توسعه خدمات سلامت تلاش خواهد کرد تا ارتباط مؤثرتری با جامعه برقرار کند.

 

وی افزود: در کنار ارائه خدمات درمانی، تمرکز ما بر افزایش سواد سلامت و تقویت فرهنگ پیشگیری است؛ چراکه اعتقاد داریم سرمایه‌گذاری در حوزه پیشگیری، تضمین‌کننده سلامت نسل آینده خواهد بود. در این مسیر، نقش خبرنگاران و رسانه‌ها بسیار مهم و اثرگذار است. انتظار داریم با انعکاس دقیق، علمی و مسئولانه مسائل حوزه سلامت، در ارتقای آگاهی عمومی و امیدآفرینی اجتماعی همراه نظام سلامت باشید. در پایان ضمن قدردانی از تلاش تمامی پزشکان، پرستاران، کارکنان نظام سلامت و فعالان این عرصه، هفته سلامت را به همه خدمت‌گزاران حوزه سلامت تبریک عرض می‌کنم و آماده پاسخگویی به پرسش‌های خبرنگاران محترم هستیم.

در این نشست معاون بهداشتی و معاون توسعه هر کدام با خبرنگاران به صورت میز گرد با آنها گفتگو کردند همچنین خبرنگاران و اصحاب رسانه سوالاتی در خصوص ارائه خدمت در بیمارستان‌ها و همچنین مراکز بهداشتی ارائه نمودند

خبرنگار:یکی از مهم‌ترین مطالبات مردم، کاهش زمان انتظار در بیمارستان‌ها و ازدحام در بخش‌های درمانی است. دانشگاه برای بهبود این وضعیت چه برنامه‌ای دارد؟

پاسخ رئیس دانشگاه:کاهش زمان انتظار و ارتقای رضایتمندی مردم از اولویت‌های اصلی ماست. در این راستا توسعه خدمات سرپایی، بهینه‌سازی فرآیند پذیرش، تقویت نظام ارجاع، مدیریت نوبت‌دهی و افزایش بهره‌وری منابع انسانی و تجهیزات در دستور کار قرار گرفته است. تلاش ما این است که خدمات با کیفیت‌تر و در زمان مناسب‌تری به مردم ارائه شود.

سوال ۲ – خبرنگار:در برخی مراکز بهداشتی و درمانی، شهروندان نسبت به کمبود برخی پزشکان متخصص و تجهیزات گلایه دارند. چه اقداماتی انجام شده است؟

پاسخ معاون درمان:تأمین نیروی متخصص و تجهیزات درمانی فرآیندی مستمر است و با توجه به ظرفیت منطقه، پیگیری جذب نیرو و تأمین تجهیزات مورد نیاز در حال انجام است. همچنین تلاش شده با توزیع عادلانه امکانات و توسعه خدمات تخصصی، دسترسی مردم به خدمات درمانی بهبود یابد.

سوال ۳ – خبرنگار:برنامه دانشگاه برای توسعه مراکز بهداشتی و تقویت خدمات پیشگیری چیست؟

پاسخ معاون بهداشت:نگاه ما حرکت از درمان‌محوری به سمت سلامت‌محوری است. تقویت خانه‌های بهداشت، گسترش آموزش‌های عمومی، اجرای برنامه‌های غربالگری، مراقبت‌های اولیه و ارتقای سواد سلامت از جمله محورهای اصلی برنامه‌های ما در حوزه بهداشت است.

سوال ۴ – خبرنگار:برخی مردم معتقدند رسیدگی به مناطق کم‌برخوردار باید بیشتر شود. دانشگاه چه برنامه‌ای برای عدالت در سلامت دارد؟

پاسخ رئیس دانشگاه:عدالت در سلامت از سیاست‌های جدی دانشگاه است. تلاش می‌کنیم توسعه زیرساخت‌ها، تجهیزات و نیروی انسانی صرفاً محدود به مرکز نباشد و مناطق کمتر برخوردار نیز سهم مناسبی از خدمات سلامت دریافت کنند تا فاصله دسترسی کاهش یابد.

سوال ۵ – خبرنگار:در هفته سلامت چه خروجی ملموسی برای مردم قابل مشاهده خواهد بود؟

پاسخ رئیس دانشگاه:هدف ما صرفاً برگزاری مراسم نیست؛ بلکه افزایش دسترسی مردم به خدمات سلامت، ارائه آموزش‌های عمومی، اجرای برنامه‌های غربالگری، مشاوره‌های تخصصی و ایجاد حساسیت بیشتر نسبت به پیشگیری و سبک زندگی سالم است تا مردم آثار آن را در زندگی روزمره خود احساس کنند.

 

 

  • گروه خبری : روابط عمومی 2
  • کد خبر : 20454
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/ZQ2c
کلمات کلیدی
روابط عمومی
خبرنگار

روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 0
بازدید امروز: 684
کل بازدید: 3056942
بازدید کنندگان آنلاین: 9
آخرین بروزرسانی: 1405/04/02 11:12