مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سبزواراز انجام 450 آزمایش تخصصی بر روی نمونه های مواد غذایی در ایام نوروز خبرداد.
وبدا سبزوار/ مهندس صاحب الزمانی در گفتگو با خبرنگاروبدا اظهارکرد: در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان و ارتقاء کیفیت محصولات غذایی پر مصرف در ایام نوروز، کلیه نمونه های مشکوک نمونه برداری شده توسط بازرسان معاونت غذا و دارو و معاونت بهداشتی، به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی منتقل و مورد بررسی و آزمایش قرار گرفت.
وی افزود: در این راستا450 آزمایش تخصصی بر روی138 نمونه مواد غذایی ارسالی به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار انجام شد.
مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی اضافه کرد: بیشترین نمونه های ارسالی به این آزمایشگاه نان،فست فود،شیرینی جات، غذاهای تهیه شده در رستوران ها و انواع لبنیات بوده است.
صاحب الزمانی بیان داشت: از کل نمونه های دریافتی، 57 فرآورده پس از آزمون، به دلیل عدم تطابق با ضوابط، به عنوان نمونه نامنطبق تشخیص داده شدند.
مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی سبزوارتصریح کرد: این آزمایشگاه با کادری مجرب،به عنوان تنها آزمایشگاه تخصصی کنترل مواد غذایی در غرب خراسان رضوی در راستای کنترل سلامت و بهداشت مواد غذایی و بهداشتی مشغول به فعالیت می باشد تا همشریان مواد غذایی و بهداشتی را به صورت سالم و بهداشتی دریافت نمایند./آزاد