دسترسی سریع
شنبه ٠٣ آذر ١٤٠٣


 چاپ    ارسال به دوست

 

 

دکتر کوثری در حاشیه نمایشگاه سلامت گفت :

تنها مرکز مجاز جهت تهیه داروها و فرآورده های سلامت محور ، داروخانه ها هستند

تنها فرد صلاحیت دار علمی برای پاسخگویی به سوالات داروی بیماران دکتر دارو ساز است .

خبر نگار ایفدونا / دکتر کوثری در خصوص حضور پزشک دارو ساز در دارو خانه ها اظهار داشت : تنها فرد صلاحیت دار علمی برای پاسخگویی به سوالات داروی بیماران دکتر دارو ساز است .

 دکتر کوثری در خصوص حضور حضور معاونت غذا ودارو در نمایشگاه سلامت گفت : معاونت غذا ودارو دانشگاه در راستای ارائه دستاوردهای  و عملکرد این واحد در حفظ سلامت جامعه  بخصوص در حوزه غذا و دارو در این نمایشگاه غرفه ای برپا نمود .

 وی افزود : در بخش دارو پرسنل این واحد در این نمایشگاه با ارائه بروشور های آموزشی در حوزه خدمات داروسازان در جهت ارتقاء سلامت جامعه به خصوص دارو های قاچاق ، سرطان زا و فرآورده های سلامت محور غیر مجاز و حضور دکتر دارو ساز برای مشاوره و پاسخ به سوالات داروی  بازدید کنندگان ،  حضور فعال دارند.

دکتر کوثری در ادامه تاکید کرد :تنها مرکز مجاز و قانونی جهت تهیه دارو ها و مکمل ها و فرآورده های سلامت محور در تمام دنیا دارو خانه ها هستند که زیر نظر دکتر دارو ساز فعالیت می کنند .

وی با اشاره به حضور یک دکتر دارو ساز در هر دارو خانه گفت: وظیفه کنترل و بررسی علمی نسخ داروی بیماران از نظر تداخلات و تناسب داروی انتخاب شده با بیماری ، سن و جنس افراد و ثبت و توضیح دستور صحیح مصرف دارو ها و مشاوره در حوزه نسخه دارد .

 در ادامه در خصوص خطر عوارض مصرف  BT (پان پراگ ) گفت : پان پراگ ماده مخدر است که به شکل آدامس ، پاستیل ، سیگارت و پودر هایی با طعم نعناع و خوشبو کننده دهان وارد کشورمان شده است و ترکیب ماده مخدر آن شبیه ناس است که یکی از کثیف ترین و تهوع آمور ترین مواد مخدر است ؛  از عوارض آن در بعد جسمی و روانی گسترده است نیکوتین موجود درآن از طریق مخاط دهان جذب و باعث بد رنگ شدن دندانها شده و به مغز آسیب می رساند و این ماده باعث سرطان دهان و حنجره می شود بطوریکه کشور هندوستان مقام دوم سرطان دهان را در دنیا به علت سرطان لثه می شود و یا حداقل به علت تضعیف قدرت دفاعی سلولهای بدن در مقابل باکتر یها باعث ایجاد بیماریهای  لثه می گردد.

 دکتر کوثری در خصوص دارو ها گفت: همه دارو ها و لوازم بهداشتی موجود در داروخانه دارای ناریخ انقضاء هستند که محل درج آنها مشخص است و قبل از مصرف دارو حتما روی جعبه و بروشور را با دقت مطالعه نمایید.

وی در پایان با اشاره به مر کز اطلاع رسانی دارو ها و سموم  به شماره   44011045  و مرکز ثبت و رسیدگی به شکایات 44011046 افزود: به منظور با لا بردن ضریب امنیت و سلامت افراد ، پس گرفتن دارو ها فرخته شده در داروخانه ها صورت نمگیرد و جهت ارائه هرچه بهتر خدمات دارویی با مسئول فنی در مورد سوالات احتمالی راجع به شرایط بیمار (سن ، جنس ، بارداری و تاریخجه مصرف دارویی و نیز بیمارهای دیگر )همکاری لازم را داشته باشید ./سلمانیان


 

 

تاریخ درج خبر: دوشنبه ٧ ارديبهشت ١٣٩٤    / شماره خبر:  ١٦٥٣  / تعداد بازدید:  3091

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: