دسترسی سریع
پنج شنبه ٠١ آذر ١٤٠٣


 چاپ    ارسال به دوست

 

 

کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه صدور پروانه های بهداشتی (TTAC)

 

کارگاه آموزشی آشنایی با سامانه صدور پروانه های بهداشتی (TTAC) و شرح وظایف و قوانین و مقررات و ضوابط مواد غذایی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در مورخ 20/09/1402 در محل سالن دانشگاه  با حضور 70 نفر از کارشناسان معاونت غذا و دارو و مسئولین فنی کارخانجات  و کارگاه های تولیدی به مدت 8 ساعت برگزار گردید.

در این کارگاه آموزشی آقای دکتر محمد عبداله زاده مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه در خصوص نحوه ثبت منبع فراورده های سلامت محور  و صدور مجوز های بهداشتی تدریس  نمودند و همچنین در زمینه افزایش سطح علمی مسئولین فنی و کارشناسان در راستای ارتقا کیفیت فراورده های سلامت محور در مورد شرایط خوب تولید (GMP) قوانین و ضوابط اختصاصی فراورده های غذایی ، آشامیدنی آرایشی و بهداشتی و اصول برچسب گذاری و نشانگر رنگی تغذیه ای بحث و تدریس گردید.

 

 

تاریخ درج خبر: شنبه ٢٥ آذر ١٤٠٢    / شماره خبر:  ١٧٥٦٤  / تعداد بازدید:  581

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: