دسترسی سریع
شنبه ٠٣ آذر ١٤٠٣


 چاپ    ارسال به دوست

 

 

به مناسبت روز جهانی غذا

امنیت غذایی ،شرط اصلی در توسعه پایدار سلامت جامعه است

به مناسبت روز جهانی غذا با شعار "بررسی وتوجه به کشاورزی برای رسیدن به امنیت غذایی" ، توسعه پايدار در جامعه نيازمند سلامتی افراد آن مجموعه است وشرط اصلی سالم زيستن تغذيه سالم افراد است

به مناسبت روز جهانی غذا  با شعار "بررسی وتوجه به کشاورزی برای رسیدن به امنیت غذایی" ، توسعه پايدار در جامعه  نيازمند سلامتی افراد آن مجموعه است وشرط اصلی سالم زيستن تغذيه سالم افراد است و ایمنی وسلامت غذا یک مسئولیت مشترک است که باید درتمام طول زنجیره تولید وفرآورده مواد غذایی از مزرعه تامصرف رعایت شود.

 دکتر ده نبی معاون غذا ودارو دانشگاه  در گفتگو با خبرنگار ایفدونا گفت : درقدیم بیماریهای واگیردار شایعه ترین علت مرگ ومیر دربین انسانها بودند اما امروز بیماریهای غیرواگیر بدلیل تغییر در سبک زندگی مردم (کم شدن فعالیت و تحرک، زندگی ماشینی وخوردن غذاهای ناسالم و عادت های غذایی غلط) مثل مصرف غذاهای آماده شده درخارج از منزل (فست فودها) مصرف زیاد نمک، چربی و شکر باعث ناتوانی جسمی، کاهش کیفیت زندگی عامل افزایش مرگ ومیرها دربین انسانها شده اند.

 دکتر ده نبی با اشاره به اينکه امنیت غذایی شامل همه طول زنجيره مواد غذايی از جمله کشاورزی، توليد کنندگان، فروشندگان و مصرف کنندگان است، گفت: هدف از اجرای راهبردهای بهداشتی ارتقای سلامت افراد مختلف جامعه و بهبود کيفيت زندگی و سلامتی است که نتيجه اين ارتقاء، کاهش نياز افراد جامعه به مراکز درمانی و همچنين افزايش طول عمر مردم و افزايش سلامتی جامعه است .

  وی با اشاره به اينکه سازمان غذا و داروی کشور در راستای سلامتی افراد جامعه برنامه‌های مختلفی را اجرا می‌کند، گفت: در راستای کمک به حفظ سلامت مصرف کنندگان نصب چراغ راهنمای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی وآشامیدنی اجباری نموده تا به اصلاح الگوی مصرف درجامعه کمک شود.

معاون غذا ودارو دانشگاه به نشانگرهای رنگی تغذيه‌ای محصولات غذايی و آشاميدنی اشاره کرد و ابراز داشت: با توجه به خطرات مصرف بی‌رويه نمک، چربی، قند در سلامت انسان نشانگر رنگی براساس ميزان چربی کل، اسيدهای چرب ترانس، ميزان قند و نمک در هر سهم ماده غذايی يا 100 گرم يا ميلی ليتر ماده غذايی طراحی شده است .

دکتر ده نبی در ادامه  تصریح کرد : نشانگرهای رنگی تغذیه ای با هدف ارتقاء سلامت وبه منظور افزایش اثربخشی به صورت ملی درسطح شهرستان سبزوار،جوین،جغتای ، خوشاب و داورزن از آبان ماه سال جاری اجرا می شود و این معاونت در همین راستا  اقدام به ارائه پمفلت آموزشی نشانگرها (چراغ راهنمای تغذیه ای) مسابقه آموزشی باهمکاری آموزش و پرورش واطلاع رسانی عمومی درسطح شهر با همکاری شهردار نموده است.

  وی ابراز اميدواری کرد مردم با رعايت اين نکات در خريد محصولات غذايی به سلامتی خود و خانواده اهميت داده و زندگی سالمی را داشته باشند ./110

 

 

تاریخ درج خبر: چهارشنبه ٢٢ مهر ١٣٩٤    / شماره خبر:  ٢٦٩٨  / تعداد بازدید:  3533

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: