چاپ ارسال به دوست
برگزاری کارگاه آموزشی مسئولین فنی کارخانجات وکارگاههای صنایع غذایی و بهداشتی
مهندس محمد عبداله زاده کارشناس ارشد نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی در گفتگو با خبرنگار ایفدنا گفت : کارگاه آموزشی توجیهی مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه های صنایع غذایی و بهداشتی یک روزه با حضور 40 نفر از مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه های شهرستان سبزوار ، جوین ، جغتای ، خوشاب و داورزن برگزار شد .
وی افزود : این کارگاه با هدف آشنایی مسئولین فنی با مجوزها و پروانه های بهداشتی لازم برای کارخانه ، آشنایی با قانون مواد خوراکی و آشامیدنی و بهداشتی و همچنین قانون تعزیرات حکومتی ، آشنایی با کنترل و نظارت بر وضعیت بهداشتی واحد تولیدی و کارگران چگونگی کنترل مواد اولیه ، فرآورده ی نهایی و تکمیل فرم مربوطه آشنایی با ضوابط برچسب گذاری محصولات تولیدی آموزش آخرین ضوابط و شاخص های ملی مصوب در خصوص فرمول ساخت محصولات تشکیل شد ./ 110
تاریخ درج خبر: سه شنبه ١ دی ١٣٩٤ / شماره خبر: ٣١٧٠ / تعداد بازدید: 1526