- بازديدکنندگان آنلاين48
- بازديد کنندگان اين صفحه7818
- بازديدکنندگان امروز6669
- کل بازديدکنندگان74789348
- تاریخ آخرین بروز رسانی: شنبه ٢٩ دی ١٤٠٣
سبزوار - خیابان اسدآبادی
آدرس اینترنتی:hh.medsab.ac.ir
تلفن: 44011600
چاپ ارسال به دوست
به مناسبت هفته ملی کودک
مستند تصویری "قصه گویی برای کودکان بستری در بیمارستان حشمتیه" / دانلود
با ایجاد فضای مملو از شادی و نشاط و به ویژه فعالیت قصهگویی موجب روحیهبخشی، کاهش اضطراب و درد در بیماران میشود و به روند بهبودی آن ها کمک میکند
بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حشمتیه دانشگاه با قدمتی نزدیک به یک قرن به عنوان قدیمی ترین بیمارستان مدرن خراسان بزرگ محسوب شده و اخیرا پس از ساخت و افتتاح مجدد به عنوان بزرگترین و مجهزترین بیمارستان شمال شرق کشور یکی از قطب های بهداشتی و درمانی و در واقع قطب گردشگری سلامت شمال شرق کشور می باشد. این مجموعه درمانی به عنوان سانتر اطفال سبزوار بزرگ در بخش های اورژانس اطفال، اطفال 1 و 2 و فوق تخصصی اطفال و PICU پذیرای بسیاری از کودکان بیمار عزیز منطقه می باشد. .
کودکان در مقایسه با بزرگسالان، نسبت به بحران های ناشی از بیماری ها و بستری شدن حساس تر هستند زیرا دارای مکانیسم سازشی محدودتری جهت حل عوامل استرس زا می باشند. بستری شدن آنها در بیمارستان به نوعی منجر به تغییر در شیوه رفتاری آنها می گردد چرا که از خانواده برای مدتی جدا می شوند و این مساله خود زمینه سازی شکل گیری استرس و نگرانی کودک، در محیط بیمارستان را فراهم می آورد. این تاثیرات منفی روی کودک باعث می شود که او از قبول اقدامات درمانی اجتناب ورزیده و هزینه های درمان افزایش یابد.
در راستای ارتقاء کیفیت خدمات ارایه شده سلامت در طرح تحول نظام سلامت اتاق بازی مخصوص کودکان از ابتدا در بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حشمتیه پیش بینی گردید. فضای فیزیکی بخش اطفال این بیمارستان کاملا متناسب با روحیه و شخصیت کودکان طراحی گردیده تا کودک کمترین استرس و نگرانی ناشی از بستری شدن را داشته باشد.
با هماهنگیهای صورت گرفته و با تلاش مسئولان معاونت درمان دانشگاه و بیمارستان حشمتیه ،مربیان مرکز شماره یک کانون پرورش فکری سبزوار با حضور منظم در بیمارستان برای کودکان بستری شده در بخش اطفال به اجرای فعالیتهای هنری مانند قصهگویی، کتابخوانی، بازی و نمایش می پردازند.
با اجرای این فعالیتها و ایجاد فضای مملو از شادی و نشاط و به ویژه فعالیت قصهگویی موجب روحیهبخشی، کاهش اضطراب و درد در بیماران میشود و به روند بهبودی آن ها کمک میکند.
قصه گویی به عنوان روشی غیردارویی،آسان و ارزان و در دسترس و مورد علاقه کودکان جهت کاهش اضطراب فیزیولوژیک و اجتماعی کودکان بعنوان روشی خلاقانه و نو در حیطه مراقبت و درمان در بخش های کودکان مورد استفاده قرار می گیرد.
جهت دانلود مستند تصویری "قصه گویی در بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حشمتیه " اینجا را کلیک نمایید .
تاریخ درج خبر: چهارشنبه ١٤ مهر ١٣٩٥ / شماره خبر: ٥٠٤٨ / تعداد بازدید: 8648
نام : | |
ایمیل : | |
*نظرات : | |
متن تصویر: | |