چاپ ارسال به دوست
سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی ،بهداشتی و آرایشی معاونت غذا و دارو
رشد 400 درصدی کارخانه های تولیدی با درجه عالی در برنامه ارزیابی ودرجه بندی کارخانجات تولیدی موادغذایی،آرایشی وبهداشتی (PRPS)
سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی ،بهداشتی و آرایشی معاونت غذا و دارو دانشگاه از رشد 400 درصدی کارخانه های تولیدی با درجه عالی در برنامه ارزیابی ودرجه بندی کارخانجات تولیدی موادغذایی،آرایشی وبهداشتی (PRPS) در سال 95 در سبزوار خبر داد.
مهندس محمد عبداله زاده سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی ،بهداشتی و آرایشی معاونت غذا و دارو دانشگاه اظهار داشت: ارزیابی و درجه بندی واحدهای تولیدی بر اساس یک برنامه مدون با هدف سنجش میزان انطباق فعالیت های این واحدها با معیارها والزامات چک لیست درجه بندی وارزیابی وهمچنين شرایط فنی وبهداشتی می باشد.
وی با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی PRPS جهت ارتقاء سطح علمی مسئولین فنی و نحوه تکمیل چک لیست افزود: چک لیست prps در شش ماهه نخست سال توسط مسئول فنی واحدتولیدی به صورت خودارزیابی تکمیل می گردد و در شش ماهه دوم سال توسط کارشناسان نظارت بر موادغذایی وبهداشتی ممیزی صورت می گیرد.
مهندس عبداله زاده با توجه به ارزیابی کارخانجات تولیدی در آبان الی بهمن ماه سال جاری تصریح کرد: باتوجه به امتیازی که واحدهای تولیدی می گیرند تسهیلاتی از قبیل مدت اعتبار پروانه ساخت،استفاده از ظرفیت خالی،اجازه صدور گواهی بهداشت در نظر گرفته می شود.
سرپرست اداره نظارت بر مواد غذایی ،بهداشتی و آرایشی با اشاره به نتایج درجه بندی وارزیابی کارخانجات تولیدی مطابق چک لیست PRPSدر سال 95 گفت: در این ارزیابی 15درصد کارخانجات گرید عالی،27درصد گرید خوب و46درصد گرید متوسط و12درصد گرید ضعیف بودند.
وی در پایان با توجه به آموزش های کارشناسان نظارت بر مواد غذایی وبهداشتی به مسئولین فنی کارخانجات در سال95 افزود: در سال گذشته چهار کارخانه تولیدی موفق به اخذ گرید عالی شدند درحالی که درسال 94 هیچ کارخانه ای موفق به اخذ گرید عالی نشده بود ونسبت به سال گذشته کارخانه تولیدی با گرید خوب 30درصد افزایش داشته است.
تاریخ درج خبر: يکشنبه ٥ آذر ١٣٩٦ / شماره خبر: ٧٤٥٦ / تعداد بازدید: 3563