معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت:با توجه به شرایط کنونی و استفاده از الگوی های تغذیه ای نامناسب ، ترویج مصرف الگوهای غذایی سالم برای حفظ و ارتقاءسلامت به یکی از اقدامات موثر و ضروری تبدیل شده است.
وبدا سبزوار/ دکتر ابوالقاسم ده نبی در حاشیه بازدید از اداره غذا و در گفتگو با وبدا گفت: جایگاه غذا و تغذیه و کیفیت و سلامت آن در سلامتی انسان ها بر کسی پوشیده نیست و دسترسی به مواد غذایی کافی و سلامت تغذیه ای از محورهای اصلی توسعه و زیرساخت پرورش منابع انسانی کارآمد است.
وی با بیان اینکه امسال شعار روز جهانی غذا با عنوان" اقدامات ما آینده را می سازد " بر اقدامات مؤثر و همکاری سازنده برای بهبود وضعیت غذا و تغذیه، تأکید دارد، افزود: اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاءسلامت و تولید غذای سالم نیازمند مشارکت بین بخشی تمام سازمان ها و ارگان های و بخش های متولي توليد، توزيع و نظارت در بخش دولتي و خصوصي مي باشد و چرخه اي است که هر قسمت از آن دچار خدشه شود سلامت و ايمني غذا به مخاطره خواهد افتاد.
دکتر ده نبی اضافه کرد:ایجاد جامعه سالم،پویا و بانشاط نیازمند همکاریهای بین بخشی، همبستگی اجتماعی،تلاش و مشارکت آحاد جامعه خصوصاً سیاستگذاران، برنامه ريزان، کارآفرينان و توليدکنندگان ميباشد و تحقق شعارهاي جهاني و ملي روز جهاني غذا،بدون شک با مشارکت و همدلي و همراهي تمامي صاحبان فرآيند امکانپذير خواهد شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه با بیان اینکه اضافه وزن، چاقی و بیماریهای غیر واگیر یکی از مشکلات اساسی حوزه غذا، و نظام سلامت است، تصریح کرد:ترویج و توسعه مصرف الگوهای غذایی سالم و مبتنی بر غذاهای سنتی،می تواند سبب بهبود وضع موجود در غذا و تغذیه شود و نباید نقش و اهمیت تغییر شیوه زندگی و تحرک روزانه را در این خصوص از یاد برد.
دکتر ده نبی در پایان ضمن تبریک این روز به همه فعالان و دست اندرکاران صنعت غذایی خاطر نشان کرد: امیدواریم با تلاش و پشتکار و استفاده از همه ظرفیت ها، گام های اساسی در مسير پيشرفت ايران اسلامي و کمک به توليد محصولات غذايي سالم ، مطمئن و در دسترس همگان، برداشته شود.
شایان ذکر است، در این بازدید معاون غذا و دارو ضمن تبریک روز جهانی غذا، با اهدای گل از زحمات همکاران اداره غذا تشکر و قدردانی نمودند.