دسترسی سریع
چهارشنبه ١٧ بهمن ١٤٠٣

A

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار:

فشار طرح اعتباربخشی بر دوش کادر پرستاری افتاده است

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، فشار ناشی از اجرای طرح اعتبار بخشی را بر دوش کادر پرستاری دانست و گفت: باید در چارت بیمارستانی پست های سازمانی جداگانه ای برای پرستار اعتباربخشی و بهبود کیفیت در نظر گرفته شود.

فشار طرح اعتباربخشی بر دوش کادر پرستاری افتاده است

هادی سعادت منش در گفت وگو با خبرنگار نظام پرستاری افزود: اعضای هیئت علمی معتقدند در حالی مباحث اعتباربخشی وارد بیمارستان ها و محیط های بالینی شده است که نه آنها و نه دانشجویان پرستاری کوچکترین اطلاعی از این مباحث ندارند و با ورود به بیمارستان با انبوهی از مباحث اعتباربخشی مواجه می شوند.

وی با بیان این که دروس پرستاری باید بازنگری شوند، ادامه داد: در کوریکولوم آموزشی پرستاری 4 واحد مدیریت در نظر گرفته شده است که یا می توان با افزودن 2 واحد دیگر مباحث اعتباربخشی را ارائه کرد و یا در همین 4 واحد مدیریت این مباحث گنجانده شوند.

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با اشاره به ارزیابی 5 بیمارستان سبزوار از نظر اعتباربخشی توسط کارشناسان دانشگاه گناباد،مشهد و شاهرود، گفت: استانداردهای اعتباربخشی براساس استانداردهای علمی و کشوری است.

سعادت منش افزود: هم اکنون همه فشارهای اعتباربخشی بر دوش کادر پرستاری است اما برای اجرای صحیح آن باید در چارت بیمارستانی پست های سازمانی جداگانه ای برای پرستار اعتباربخشی و بهبود کیفیت در نظر بگیرند.

وی مدیریت، رهبری و بهبود کیفیت را مواردی از مباحث اعتباربخشی برشمرد و گفت: همه استانداردهای علمی و منافاتی با پرستاری ندارد.            

منبع خبر:پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری

 

کد: 5211
مدیرخدمات پرستاری خبر داد:

" برتری امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در سطح کشور"

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار از برتری امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی این دانشگاه در کشور خبر داد.

 

هادی سعادت منش با اظهار این مطلب گفت : طی مراسمی که در تهران برگزار شد دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به عنوان دانشگاه برتر در امور پرستاری از طرف وزارت بهداشت ، درمان و علوم پزشکی انتخاب و دکتر حسن پور به عنوان رئیس دانشگاه لوح تقدیر و تندیس جایزه بزرگ را از دست معاون اول ریاست جمهوری دریافت کرد.

وی کیفیت خدمات پرستاری ، جذب و نگه داشت کادر پرستاری ، هماهنگی آموزش با بالین ، ضوابط انتصاب مدیر پرستار و جایگاه پرستاری را از مهمترین محورهایی که سبب برتری و درخشش سبزوار در کش�%(8ر شد عنوان کرد.

سعادت منش با بیان اینکه مدیر پرستاری سبزوار در سال 1390 نیز از طرف وزارتخانه به عنوان مدیر برگزیده کشوری انتخاب شده بود ابراز امیدواری کرد که هدف غایی ما خدمت رسانی مطلوب به مردم است و سعی خواهیم کرد جایگاه خود را در کشور تثبیت نماییم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما در راستای نحوه حل مشکلات مالی پرستاران اظهار داشت با مساعدت و پیگیری ریاست محترم دانشگاه پرداخت تسهیلات معوقه پرستاران از جمله سه ماه بدهی اضافه کاری و کارانه پرداخت و به روز شده است.

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در خصوص کمبود نیروی پرستار در سبزوار نیز گفت : این کمبود نیرو کشوری است و صرفاً مختص این شهرستان نیست ما با شاخص های استاندارد فاصله داریم البته طی سال های اخیر با استخدام های متعدد از جمله جذب 20 هزار پرستار بخشی از این کمبودها حل شد. سعادت منش تعداد پرستاران شاغل در بیمارستان های سبزوار را 624 نفر برشمرد و گفت از این رقم 415 پرستار رسمی و پیمانی ، 105 نفر طرحی و 104 پرستار نیز قراردادی می باشند.



١٢:٠٩ - 1392/03/01    /    شماره : ٨٨٤٤٨    /    

منبع خبر:وبدا دانشگاه علوم پزشکی سبزوار

مدير دفتر پرستاري سبزوار خبر داد:


استقبال پرستاران از اجرای قانون ارتقاء بهره وری در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار


استقبال پرستاران از اجرای قانون ارتقاء بهره وری در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
مدیر دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار از استقبال مطلوب  گروه های پرستاری سبزوار در خصوص اجرای قانون ارتقاء بهره وری در بیمارستان های سبزوار خبر داد.

به گزارش سبزوارپیام ، هادی سعادت منش در گفتگو با خبرنگار" وب دا"  کاهش خطای انسانی حاصل از فشار کار را از مهمترین فوائد اجرای این قانون  برشمرد و گفت: بهره مندی از مزایای یک و نیم برابری قانون ارتقاء بهره وری برای ساعات کار پرستاران در شیف شب سبب شده تا موظفی پرستاران کمتر و استراحت کاری بیشتر شود.

وی در ادامه صحبت هایش از افزایش رضایت مندی بین کارکنان پرستاری نسبت به سال های گذشته خبر داد و اظهار داشت: تغیر و تحول بوجود آمده از قانون بهره وری سبب شده تا کارکنان پرستاری با دقت و تبحر بسیار بالاتری بر بالین بیمار در بیمارستان ها حاضر شوند.

سعادت منش نیروهای پرستار، هوشبری، اتاق عمل و بهیاری را از جمله نیروهای تحت پوشش این قانون عنوان کرد و گفت: قانون ارتقاء بهره وری صرفاً به گروه های پرستاری که ارتباط مستقیم بر بالین بیماران دارند اختصاص دارد.

مدیر دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با اشاره به اجرای قانون ارتقاء بهره وری در سبزوار از اول مهرماه سال گذشته گفت: دانشگاه علوم پزشکی سبزوار یکی از پیشرو ترین دانشگاه ها در خصوص پرداخت مزایای کارکنان در اجرای این طرح گسترده در سطح کشور عنوان شده است.

سعادت منش به کمبود نیروی انسانی پرستار در بیمارستان های سبزوار اشاره کرد و گفت: در ابتدای شروع قانون ارتقاء بهره وری برگزاری استخدامی تا حدودی این کمبود را برطرف کرد اما با را ه اندازی تعدادی از بخش های جدید التاسیس  از جمله بخش روانی و عفونی و... دوباره دانشگاه  را با کمبود نیروی انسانی مواجه کرد.

وی ادامه داد:برای حل کمبود نیروی انسانی موجود مقرر است با تائید هیات رئیسه و هیات امناء از طریق جذب نیرو به صورت پیمانی یا قرار دادی در خصوص رفع این معضل اقدامات در خور شانی انجام شود.

سعادت منش در پاسخ به سوال خبرنگار "وب دا" آیا در این قانون برای سرپرستارانی که مسئولیت کامل یک بخش را در بیمارستان ها برعهده دارند مزایایی در این قانون ارتقاء بهره وری در نظر گرفته شده یا خیر؟ اظهار داشت: بله قطعاً همین طور خواهد بود طبق این قانون مزایایی چون حق کیفی، حق مسئولیت و افزایش کارانه برای افزایش انگیزه و قبول این کار برای سرپرستاران بیمارستان ها پیش بینی شده است.

وی در پاسخ به سوال دیگر اوژانس115 نیز شامل این قانون می باشد افزود: بله اورژانس115 نیز شامل قانون بهره وری است اما با توجه به اختیاری بودن استفاده از مزایای قانون مذکور و شرایط بسیار حساسی که اورژانش 115 در سطح جامعه دارد شاغلین در اوژانس متقاضی استفاده نمودن از قانون ارتقاء بهره وری نشده اند.
منبع خبر:سبزوار پیام

پرستاران بالین با وجود علاقه به علت درگیری فراوان و آشنا نبودن با روش های آموزشي فعالیت پژوهشی انجام نمی دهند.

 هادی سعادت منش مدیر پرستاری دانشگاه علوم  پزشکی سبزوار در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود:  پرستاران  بالین به علت درگیری فراوان حتی با وجود علاقه به علت آشنا نبودن با روش های آموزشی فعالیت پژوهشی انجام نمی دهند از این رو دانشگاه علوم پزشکی سبزوار برای نخستین بار از مشارکت پرستاران در تعیین اولویت های پژوهشی استفاده می کنند.
وی گفت: پرستاران بالین به علت حضور در بالین و محیط درمان قرار دارند بیشتر با نیاز های واقعی آشنا هستند از این رو موارد پژوهشی آنان  نیز کاربردی تر خواهد بود.
سعادت منش تصریح کرد:  با برگزاری دوره های آموزشی ضمن خدمت  و برنامه های آموزشی پرستاران بالین را با روش های پژوهشی آشنا کرد تا ارتباط بالین و آموزش بیش از این شود تا بتوان از توان پرستاران بالین در فعالیت های پژوهشی و تولید علم استفاده کرد.
سعادت منش خاطر نشان کرد:  هر سازمانی باید در جهت ارتقا عملکرد  کارکنان از طریق برگزاری برنامه های  آموزشی و آموزش مهارتها کوشا باشد./عط

منبع :باشگاه خبرنگاران بزرگترین خبرگزاری فارسی زبان دنیا

 


مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار:

پرستاران سبزواری در تعیین اولویت های پژوهشی دانشگاه مشارکت می کنند 

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار از مشارکت پرستاران بالین (پرستاران صف) در تعیین اولویت های پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی خبر داد و گفت: این از ابتکارات امسال دانشگاه برای نزدیک تر کردن بخش پژوهش با بالین است.

پرستاران سبزواری در تعیین اولویت های پژوهشی دانشگاه مشارکت می کنند

 

 

هادی سعادت منش در گفت وگو با خبرنگار نظام پرستاری اظهار کرد: هم اکنون پرستاران در حیطه آموزش وظیفه پژوهش یا تولید علم را برعهده دارند و پرستاران بالین به علت درگیری فراوان، نداشتن وقت یا حتی در صورت داشتن علاقه به علت آشنا نبودن با روش های آموزشی فعالیت پژوهشی انجام نمی دهند از این رو دانشگاه علوم پزشکی سبزوار برای نخستین بار از مشارکت پرستاران صف در تعیین اولویتهای پژوهشی استفاده می کند.

 

 

وی ادامه داد: البته باید با برگزاری دوره های آموزشی ضمن خدمت و برنامه های آموزشی پرستاران بالین را با روش های پژوهشی آشنا کرد تا ارتباط بالین و آموزش بیش از این شود و بتوان از توان پرستاران بالین در فعالیت های پژوهشی و تولید علم استفاده کرد.

 

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار افزود: پرستاران بالین چون در بالین و محیط درمان قرار دارند بیشتر با نیازهای واقعی آشنا هستند از این رو موارد پژوهشی آنان نیز �%A)اربردی تر خواهد بود.

 

سعادت منش نیروی انسانی را بزرگترین سرمایه های هر سازمانی برشمرد و افزود: هر سازمانی باید در جهت ارتقاء عملکرد کارکنان از طریق برگزاری برنامه های آموزشی و آموزش مهارتها کوشا باشد.

 

وی یادآور شد: همه پرستاران فارغ از دغدغه های کاری باید بخشی از فعالیت های خود را به تولید علم پژوهش، مقاله و... اختصاص دهند.

منبع : پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری

کد: 2819

رفع کمبود نیروی پرستار سبزوار



رفع کمبود نیروی پرستار سبزوار مدیر دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار از رفع کمبود نیروی پرستاری در سبزوار با استخدامی های جدید دانشگاه علوم پزشکی خبر داد.
به گزارش سبزوار آنلاین هادی سعادت منش با بیان اینکه برای اولین بار در سبزوار 85 پرستار استخدام شده اند، اظهار داشت: 500 پرستار شاغل در زمینه های بیهوشی، اتاق عمل، پرستاری و بهیاری در سبزوار مشغول به فعالیت هستند که از این تعداد حدود 80 درصد از زیرگروه های پرستاری دارای مقطع کارشناسی و مابقی دارای مدرک کارشناسی ارشد هستند.
وی با اشاره به اینکه در اجرای طرح ارتقاء بهره وری پرستاران نباید بیش از 12 ساعت شیفت برای پرستاران در نظر گرفته شود، افزود: هدف از اجرای این طرح ارتقاء بهره وری و کیفیت کار پرستاران می باشد.
مدیر دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به بد رفتاری برخی از بیماران و نزدیکانشان با پرستاران اشاره کرد و تصریح کرد: متاسفانه در این راستا برخی از پرستاران ما دچار ضرب و شتم  شده اند که بوروکراسی اداری و قضایی باعث شده مراجع قانونی به این افراد کمک خاصی نکنند و در نهایت آنان از شکایت خود صرفنظر می کنند.
وی از نحوه دریافت حقوق پرستاران سبزوار ابراز رضایت کرد و گفت: خوشبختانه در این مهم هیچ مشکلی در سبزوار وجود ندارد و پرستاران در زمان معین حقوق و اضافه کارهای خود را دریافت می کنند.
سعادت منش اختلاف پرداختی حقوق بین پرستاران و پزشکان و عدم امنیت شغلی را از مشکلات عمده پرستاران عنوان کرد و  اظهار داشت: برنامه تعرفه گذاری حقوق فعلا در تهران اجرا شده و در شهرستان ها اجرا نمی گردد که اجرایی شدن این مهم بهره وری پرستاران را بدنبال خواهد داشت.

منبع :سبزوارآنلاین

 

مدیر دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار:

ماههای پایانی سال با کسری اعتبار برای پرداخت به پرستاران مواجه می شویم 

مدیر دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: چنانچه اعتبارات لازم برای اجرای قانون ارتقای بهره وری پرداخت نشود در ماههای پایانی سال با کسری اعتبار برای پرداخت اضافه  کار پرستاران مواجه می شویم.

ماههای پایانی سال با کسری اعتبار برای پرداخت به پرستاران مواجه می شویم

هادی سعادت منش در گفت وگو با خبرنگار نظام پرستاری اظهار کرد: اگر چه دانشگاه برای خرید تجهیزات بیمارستانی در مضیقه است اما همواره کوشیده اضافه کار پرسنل پرستاری را بر اساس قانون ارتقای بهره وری پرداخت کند تا به دیون نرود.

 

وی ادامه داد: به عنوان مثال دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به علت کسری اعتبارات قادر به خرید دستگاه سی.تی.اسکن نیست اما اضافه کار پرسنل را از 15 شهریور 90 تاکنون بر اساس قانون جدید پرداخت کرده است.

 

مدیر دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار افزود: بر اساس برآورد اولیه، دانشگاه برای اجرای قانون ارتقای بهره وری به 160 نفر پرستار نیاز داشت اما مجوز برای استخدام 85 نفر صادر شد.

 

سعادت منش گفت: با مجوز معاونت پشتیبانی دانشگاه جذب نیروی پرستاری قراردادی انجام شد تا جایگزین نیروهای قراردادی و طرحی نبدیل وضعیت شده شوند اما با راه اندازی 2 بخش ظاهراً این 40 نفر به جای بکارگیری در مسیر اجرای قانون ارتقای بهره وری در بخش های تازه تاسیس فعال شدند.

 

وی افزود: هم اکنون دانشگاه علوم پزشکی سبزوار برنامه نرم افزاری طراحی شده نوسط دانشگاه علوم پزشکی کردستان را خریداری و میزان اضافه کار پرسنل را بر اساس آن محاسبه و پرداخت می کند.

 

مدیر دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ادامه داد: با وجود جذب 85 پرستار  نمی توانیم سقف اضافه کار 80 ساعت را برای آنان رعایت کنیم و بعضاً پرسنل ناگزیر از اضافه کار 175 ساعت در ماه هستند.

 

سعادت منش گفت: با این وجود سایر بندهای قانونی از جمله خودداری از شیفت های بیش از 12 ساعت، در نظرگرفتن ضریب 5/1 برابر برای شیفت های شب و ایام تعطیل لحاظ می شود.

 

وی افزود: همچنین بر اساس سنوات خدمت میزان ساعت موظفی در هفته نیروی پرستاری کاهش یافته است.

 

مدیر دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار یادآور شد: سبزوار 6 بیمارستان دولتی و یک مرکز جراحی محدود بخش خصوصی دارد.

پایان خبر

 

منبع : پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام پرستاری


برگزاری اولین آزمون غیر حضوری مدون ایمنی توسط مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار

اولين آزمون  غير حضوري مدون (داراي امتياز باز آموزي) ايمني با سرفصلهاي استانداردهاي ايمني بيمار ،سلامت شغلي كاركنان ،كنترل عفونت وبهداشت محيط با حضور 700 نفر از كاركنان كادر درماني واداري -مالي بيمارستانهاي واسعی ، امداد شهید دکتر بهشتی ، شهیدان مبینی ، قمربنی هاشم (ع )شهرستان جوین  و بیمارستان ولی عصر (عج) شهرستان جغتای دانشگاه علوم پزشكي  سبزوار در تاریخ 20/ 9/ 92  و 92/09/24توسط  مديريت پرستاري معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و با همکاری سوپروایزرین آموزشی بیمارستان ها برگزار شد.

 

منبع: معاونت پرستاری وزارت متبوع

 


مدیریت پرستاری دانشگاه خبر داد

تنظیم برنامه عملیاتی واحد کنترل عفونت در سطح بیمارستانهای دانشگاه

به گزارش خبرنگار وبدا /  هادی سعادت منش مدیرپرستاری دانشگاه از تنظیم برنامه عملیاتی واحدهای کنترل عفونت در سطح بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی سبزوار خبرداد .

مدیر پرستاری دانشگاه گفت: برنامه عملیاتی کنترل عفونت در  بیمارستان های واسعی،شهیدان مبینی ، امدادشهید دکتر بهشتی ،قمربنی هاشم (ع)نقاب،ولی عصر(عج) جغتای با مشارکت واحد مدیریت پرستاری و سوپروایزرین کنترل عفونت بیمارستان ها خانم ها راحله عرب اسدی ، وجیهه کوشکی، زهرا سویزی ،اعظم نیک خواهی ،صدری جغتایی برای نخستین بار در سطح بیمارستان ها تنظیم گردید .

وی افزود ،  برنامه عملیاتی کنترل عفونت در چهار هدف کلی 1-بهبود کیفیت واحد کنترل عفونت2 – ارتقاء سطح سلامت وایمنی بیماران 3- ارتقاء سطح سلامت و ایمنی کارکنان  4- مدیریت و رهبری کارکنان واحد کنترل عفونت نتظیم شده است .

در پایان علاقه مندان برنامه عملیاتی کنترل عفونت می توانند جهت تهیه برنامه و کسب اطلاعات بیشتر به سایت مدیریت پرستاری دانشگاه مراجعه نمایند .












مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار خبر داد:

برگزاری کارگاه آموزشی سندرم تنفسی کرونا در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار

با پیگیری معاونت محترم پرستاری وزارت متبوع ،آموزش مواجهه با  سندرم تنفسی کرونا ویروس بصورت برگزاری کارگاه های آموزشی ، کنفرانس های هفتگی ، توزیع پمفلت و ...  جهت گروه های در معرض خطر بویژه پرستاران توسط مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی سبزوار و با مشارکت سوپروایزرین آموزشی بیمارستان ها آقای خسروجردی و خانم ها اناری ، امیریان ، نیکخواهی و صدری جغتائی و با همکاری معاونت محترم بهداشتی در  بیمارستان های امدادشهید دکتر بهشتی،واسعی،شهیدان مبینی،قمربنی هاشم(ع)نقاب،ولی %D(�صر(عج)جغتای برگزار گردید.(لطفاً جهت مشاهده پمفلت آموزشی کرونا ویروس  کلیک کنید).


دانلود فايل : aaparast-tashih_oragh_gazmon_(1).JPG ( 76KB )