دسترسی سریع
يکشنبه ٠٤ آذر ١٤٠٣

حداقل ضوابط فني و بهداشتي تاسيس وبهره برداري كارخانجات مواد خوردني ،آشاميدني،آرايشي وبهداشتي

   دانلود : ضوابط واحدهاي توليدكننده يا فرموله كننده و بسنه بندي كننده انواع رنگ هاي مجاز خوراكي           حجم فایل 900 KB
   دانلود : واحدهاي_توليدكننده_روغن_خوراكي_خام_گياهي.pdf           حجم فایل 186 KB
   دانلود : ظروف_پليمري_جهت_بسته_بندي_روغن_هاي_خوراكي.pdf           حجم فایل 2292 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط_ارايشي_وبهداشتي.pdf           حجم فایل 985 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط_واحدهاي_توليد_ظروف_نچسب.pdf           حجم فایل 1401 KB
   دانلود : واحدهاي_توليدي_بسته_بندي_مواد_غذايي.pdf           حجم فایل 310 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط_واحدهاي_توليدي_انواع_سبزيها.pdf           حجم فایل 253 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط_واحدهاي_توليد_قند_و_شكر.pdf           حجم فایل 146 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط_واحدهاي_توليد_روغن_هاي_گياهي.pdf           حجم فایل 253 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط_واحدهاي_توليد_آب_معدني.pdf           حجم فایل 168 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط_واحد_هاي_توليد_حلوا.pdf           حجم فایل 90 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط_نوشيدني_مالت.pdf           حجم فایل 91 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط_مكمل_ها.pdf           حجم فایل 195 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط_فرآوردهاي_لبني.pdf           حجم فایل 591 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط_فرآورده_هاي_يخي.pdf           حجم فایل 107 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط_فرآورده_هاي_گوشتي.pdf           حجم فایل 160 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط_فرآورده_هاي_كنسروي.pdf           حجم فایل 437 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط_فرآورده_هاي_غلات_و_سيب_زميني.pdf           حجم فایل 404 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط_فرآورده_هاي_شير_پروبيوتيك.pdf           حجم فایل 1572 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط_فرآورده_هاي_آردي.pdf           حجم فایل 307 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط_ساندويچ_سرد.pdf           حجم فایل 91 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط_توليد_كننده_هاي_نمك_طعام.pdf           حجم فایل 232 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط_توليد_ژلاتين_خوراكي.pdf           حجم فایل 99 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط_توليد_خاك_رنگبر.pdf           حجم فایل 255 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط_توليد_انواع_اسانس_و_عرقيات.pdf           حجم فایل 210 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط_پاستا.pdf           حجم فایل 189 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط_تخم_مرغ.pdf           حجم فایل 275 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط_توليد_آدامس.pdf           حجم فایل 123 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط_انواع_حبوبات_و_غلات.pdf           حجم فایل 196 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط_انواع_تافي_و_آبنبات.pdf           حجم فایل 165 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط_انواع_آبميوه،نوشابه_بدون_گاز.pdf           حجم فایل 179 KB
   دانلود : حداقل_ضوابط__توليد_خشكبار.pdf           حجم فایل 232 KB