• 4 مهر 1403

بیست و یکمین فراخوان استخدام عضو هیأت علمی پیمانی

شروع فرایند ثبت نام بیست و یکمین دوره فراخوان جذب هیات علمی

بیست و یکمین فراخوان استخدام عضو هیأت علمی پیمانی

با استعانت از درگاه خداوند متعال و ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، به اطلاع می‌رساند: مرکز جذب، امور هیأت علمی، و نخبگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیست و یکمین فراخوان جذب و استخدام عضو هیات علمی پیمانی در رشته‌های علوم پایه و بالینی دانشگاه‌ها/ دانشکده‌های علوم پزشکی و موسسات آموزش عالی وابسته را برگزار می‌نماید.

خاطر نشان می‌سازد ثبت نام صرفا از طریق سامانه فراخوان به آدرس https://ippapp.behdasht.gov.ir به صورت متمرکز و اینترنتی بوده و ملاک ثبت نام در فراخوان اخذ کد رهگیری می‌باشد.

مهلت ثبت نام الکترونیکی صرفاً به مدت دو هفته از ساعت 24 مورخ  07/03/ 1403 تا ساعت 24 مورخ 07/17/ 1403 می باشد و این مدت غیر قابل تمدید می باشد.

خاطر نشان می سازد صرفاً به مستندات و مدارک بارگزاری شده در سامانه جذب امتیاز تعلق می گیرد. لذا ارائه و تحویل هر گونه فیزیک مدارک خارج از مستندات بارگزاری شده در سامانه به دبیرخانه های هیات های اجرایی غیرقابل بررسی می باشد.

نتیجه فراخوان صرفاً از طریق سامانه (کد رهگیری) قابل پیگیری است و معترضین به نتیجه فراخوان 20 روز مهلت اعتراض کتبی به دانشگاه محل تقاضا را دارند. در غیر اینصورت نتیجه قطعی است.

دانشگاه علوم پزشکی سبزوار

ردیف

رشته

مقطع