• 22 مهر 1403
  • 183

دیدار دکتر چمن با مدیران دفتر بودجه سلامت سازمان برنامه و بودجه کشور برای بررسی چالش‌های اعتباری دانشگاه

دکتر رضا چمن، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، در نشست با مدیران دفتر بودجه سلامت سازمان برنامه و بودجه کشور به بررسی مشکلات کسری اعتبارات جاری و عمرانی دانشگاه پرداخت.

در ادامه پیگیری‌های مستمر دکتر رضا چمن، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی سبزوار، نشست مهمی به اتفاق همکاران حوزه منابع مالی و بودجه دانشگاه و مدیران دفتر بودجه سلامت سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد.

در این دیدار، مشکلات کسری اعتبارات جاری و عمرانی دانشگاه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. چالش‌های کنونی ناشی از کمبود شدید اعتبارات، به ویژه در جهت تأمین مطالبات پرسنل و تکمیل پروژه‌های عمرانی دانشگاه، محورهای اصلی گفت‌وگو را تشکیل داد.

همچنین، محورهای اساسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ نیز در این نشست بررسی شد و راهکارهای اصولی برای بهبود وضعیت مالی دانشگاه و تأمین نیازمندیها ارائه گردید.

این تلاش‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دکتر چمن و تیم وی برای حل مشکلات مالی دانشگاه و ارتقاء کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در منطقه است.

{news-gallery}
نظرات کاربران
این خبر فاقد نظر می باشد

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: