• 1402/10/11 - 12:23
  • - تعداد بازدید: 1241
  • - تعداد بازدیدکننده: 23
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

افتتاح پایگاه مقاومت بسیج شهدای مدافع سلامت در بیمارستان واسعی

با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه، مسئول دفتر نهاد رهبری در ناحیه سپاه، سرپرست و مدیر بیمارستان واسعی، جمعی از مسئولان و کارکنان مرکز و دو خانواده شهید امنیت شهید صبوری و شهید فسنقری همزمان با سالروز حماسه 9 دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، پایگاه مقاومت بسیج شهدای مدافع سلامت در مرکز آموزشی درمانی واسعی افتتاح شد.

به گزارش وبدا/ دکتر شیرخانی سرپرست بیمارستان واسعی در این مراسم گفت: خدا را شاکریم که در بزنگاههای مختلف چه در فتنه 88 و چه در اغتشاشات اخیر نقش مردم بسیار پررنگ و همیشه پشتیبان ولایت فقیه بوده و خواهند بود.

وی افزود: در یکسال اخیر با حمایت ریاست دانشگاه با همکاری نیروهای بسیج مدافعان سلامت چهار دوره اردوی جهادی با محوریت درمان توسط این مرکز برگزار شده که در این اردوها بالغ بر هزار خدمت به مردم مناطق محروم ارائه شده است.

 همچنین برگزاری اردوهای زیارتی، دیدار با خانواده های شهدا و ... بخشی از اقدامات حوزه بسیج بیمارستان در یکسال اخیر بوده که با افتتاح پایگاه بسیج شهدای مدافع سلامت با استقبال کارکنان جهت عضویت در بسیج به دامنه فعالیت ها افزوده خواهد شد.


پرچم مکتب حاج قاسم در کشورهای غرب آسیا برافراشته است

مراسم بزرگداشت حماسه 9 دی روز "بصیرت و میثاق امت با ولایت" با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه،  مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در ناحیه سپاه و جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاه برگزار شد.






  • گروه خبری : روابط عمومی دانشگاه
  • کد خبر : 17672
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/Z2Pb
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 5
بازدید امروز: 530
کل بازدید: 41898
بازدید کنندگان آنلاین: 1
آخرین بروزرسانی: 1404/04/31 09:45