• 1403/06/03 - 07:07
  • - تعداد بازدید: 576
  • - تعداد بازدیدکننده: 22
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کسب رتبه دوم دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در رویداد ملی مثبت آرمان

در دومین رویداد مثبت آرمان، دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار موفق به کسب رتبه دوم این رقابت ها شدند.

 این رویداد که با هدف توانمندسازی کانون‌های فرهنگی و انجمن‌های علمی دانشجویی در مشهد مقدس برگزار شد، تیم دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با ارائه طرحی نوآورانه و خلاقانه در این دوره از رقابت ها خوش درخشید.

گفتنی است؛ سارا رحمتی، طهورا مهاجر، فرشته نیازی، فاطمه اصغری، پریسا بازقندی، الهه امامی، آیناز دولت آبادی، اسما هادی فر، فائزه خواجوی، زهرا جغتایی، پریسا بهجتی اعضای تیم دختران علوم پزشکی سبزوار در دومین رویداد مثبت آرمان است که با تلاش شبانه‌روزی و بهره‌گیری از دانش و مهارت‌های خود با ارایه طرح خلاقانه توانست در این رقابت ها به این موفقیت بزرگ دست یابند.

لازم به ذکر است؛ رویداد مثبت آرمان فرصتی ارزشمند برای دانشجویان جهت تبادل دانش و تجربه است تا بتوانند ایده‌های نوآورانه خود را به مرحله اجرا برسانند.

  • گروه خبری : روابط عمومی دانشگاه
  • کد خبر : 18860
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/ZS6b
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 6
بازدید امروز: 254
کل بازدید: 35837
بازدید کنندگان آنلاین: 4
آخرین بروزرسانی: 1404/04/30 12:59