• 1397/08/02 - 10:24
  • - تعداد بازدید: 3148
  • - تعداد بازدیدکننده: 25
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در شش ماهه نخت سال صورت پذیرفت؛

ارزیابی و نمونه گیری 258 فرآورده غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: در شش ماهه نخست سال جاری از 258 فرآورده غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه ارزیابی و نمونه گیری انجام شد.


معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: در شش ماهه نخست سال جاری از 258  فرآورده غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه ارزیابی و نمونه گیری انجام شد.


وبدا سبزوار /  دکتر ابوالقاسم ده نبی به مناسبت هفته غذا در گفتکو با خبرنگار وبدا گفت: در راستای نظارت مستمر جهت ارتقاء سطح ایمنی مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی، در شش ماهه نخست سال جاری از  258  فرآورده غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه ارزیابی و نمونه گیری انجام شد.


وی با اشاره به انجام 144 بازدید فنی و مشترک از واحد های تولیدی  و عرضه مواد غذایی و بهداشتی اظهار کرد: در نیمه نخست سال تعداد 283 مورد نمونه برداری ازمحصولات غذایی واحد های تحت پوشش انجام گرفت.


معاون غذا و دارو اضافه کرد: همچنین در این مدت 25 مورد صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت کارخانجات و کارگاه های تولیدی و 104  مورد پایش باقیمانده آفت کش ها، فلزات سنگین و نیترات در محصولات کشاورزی توسط کارشناسان این معاونت انجام پذیرفت.


وی با اشاره به معرفی 6 واحد متخلف مواد غذایی ، بهداشتی به تعزیرات حکومتی تصریح کرد: در این مدت برچسب گذاری 700 فرآورده  غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه پایش و پالایش شد.


 

  • گروه خبری : روابط عمومی دانشگاه,معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 9145
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/Zq78
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 2
بازدید امروز: 701
کل بازدید: 98669
بازدید کنندگان آنلاین: 4
آخرین بروزرسانی: 1404/05/14 11:29