• 1397/09/18 - 10:49
  • - تعداد بازدید: 3111
  • - تعداد بازدیدکننده: 19
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس بنیاد بیماری های خاص در سبزوار:

برنامه های جدیدی درزمینه بیماران خاص به ویژه اوتیسم داریم که آنها را دنبال می‌کنیم

رئیس بنیاد بیماری های خاص در سبزوار گفت: برنامه های جدیدی درزمینه بیماران خاص به ویژه اوتیسم داریم که آنها را دنبال می‌کنیم.


رئیس بنیاد بیماری های خاص در سبزوار گفت: برنامه های جدیدی درزمینه بیماران خاص به ویژه اوتیسم داریم که آنها را دنبال می‌کنیم.


به گزارش وبدا/ دکتر فاطمه هاشمی شب گذشته 17 آذر ماه سال جاری با حضور در سبزوار از بخش های دیالیز،شیمی درمانی  ورادیوتراپی مرکز آموزشی درمانی واسعی بازدید و از نزدیک مشکلات بیماران و نیازمندی های این مرکز را بررسی و درخصوص رفع برخی مشکلات، قول مساعدت داد.




رئیس بنیاد بیماری های خاص کشور در حاشیه  این بازدید در گفتگو با خبرنگار وبدا با بیان اینکه بیماران دیالیزی جزو بیماران خاص محسوب می‌شوند که بخش عمده‌ای از خدمات را از مراکز درمانی دولتی دریافت می‌کنند،اظهار کرد: خدمات مورد نیاز به بیماران دیالیزی و خاص در مرکز آموزشی درمانی واسعی سبزوار در حال حاضر به طور مطلوب ارائه می شود.



وی در ادامه به برنامه‌های بنیاد امور بیماری های خاص اشاره داشت و افزود: بنا داریم کاری کنیم تا بیماران خاص هیچ دغدغه‌ای نداشته باشند و همه امکانات برای آنها فراهم شود و در همین راستا در حال حاضر دو بیمارستان برای بیماران سرطانی و همه بیماران خاص در دست ساخت است.



رییس بنیاد بیماری‌های خاص همچنین در زمینه برنامه‌های این بنیاد برای بیماران مبتلا به اوتیسم گفت: در زمینه اوتیسم جلساتی با آموزش‌ و پرورش، بهزیستی، وزارت بهداشت داشتیم ومشکلات و نیاز این بیماران بررسی شده و پیگیر حمایت از بیمارن اوتیسم هستیم.



 همچنین دراین بازدید دکتر مسلم رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار با بیان اینکه در حال حاضر206 بیمار تالاسمی،هموفیلی و دیالیزی تحت پوشش دانشگاه قرار دارند، افزود:بیماران تالاسمی، هموفیلی و دیالیزی خدمات درمانی نظیر تزریق خون و فرآورده های انعقادی، ویزیت پزشک درمانگر، مراقبت های پرستاری وآموزش های مورد نیاز را در واحد های درمانی تابعه دانشگاه دریافت می نمایند.



رئیس دانشگاه اضافه کرد:سیستم ارجاع مشاوره های تخصصی ، بر اساس فرآیندهای تعریف شده و شفاف ، درحال اجرا می باشد و برخی از ویزیت های فوق تخصصی و مشاوره های مورد نیاز این بیماران نظیر مشاوره قلب،اکو،بینایی سنجی وشنوایی سنجی با هماهنگی های به عمل آمده درسایر مراکز تابعه انجام می شوند.



دکتر مسلم با بیان اینکه بیماران خاص بیش ازبیماران دیگر نیازمند توجه هستند،خاطر نشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی سبزوار برآن است تا با حفاظت مالی و ارائه خدمات باکیفیت ومطلوب، این بیماران جز رنج بیماری، دغدغه دیگری نداشته باشند.


 





  • گروه خبری : روابط عمومی دانشگاه
  • کد خبر : 9361
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/Zdb8
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 2
بازدید امروز: 1481
کل بازدید: 96711
بازدید کنندگان آنلاین: 10
آخرین بروزرسانی: 1404/05/14 11:29