• 1397/07/04 - 14:04
  • - تعداد بازدید: 3049
  • - تعداد بازدیدکننده: 10
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

راه اندازی سامانه تله کاردیوگراف در بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حشمتیه

رئیس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حشمتیه از راه اندازی سامانه تله کاردیوگراف در این بیمارستان خبر داد.


رئیس بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حشمتیه از راه اندازی سامانه تله کاردیوگراف در این بیمارستان خبر داد.


روابط عمومی بیمارستان حشمتیه / دکتر مرتضی راستی با اشاره به تجهیز آمبولانس های اورژانس115 به دستگاه تله الکتروکاردیوگراف در گفتگو با وبدا گفت: سامانه تله کاردیوگراف برای اولین بار در سبزوار در بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی حشمتیه راه اندازی شد.


وی افزود: با نصب این دستگاه پرسنل اورژانس پس از مواجه با بیمار قلبی بلافاصله نوار قلب از بیمار گرفته و به صورت آنلاین به پزشک متخصص مقیم در بیمارستان ارسال می گردد.


دکتر راستی ادامه داد: پس از دریافت نوار قلب توسط پزشک و تشخیص اولیه،بلافاصله دستورات دارویی لازم برای بیمار در آمبولانس توسط پرسنل اورژانس اجرا می شود.


رئیس بیمارستان با اشاره به اهمیت زمان در تشخیص و درمان بیماران قلبی تصریح کرد:در بیمارستان،همزمان با تشخیص پزشک متخصص قلب و در صورت فعال شدن کد 247 ، نیروهای تخصصی آنژیوگرافی و بخش قلب فرا خوانده می شوند تا بیمار در کمترین زمان ممکن تحت درمان تکمیلی و در صورت نیاز عمل جراحی قرار بگیرد.


شایان ذکر است؛دانشگاه علوم پزشکی سبزوار از جمله دانشگاه های پیشرو در استفاده از امکانات تله مدیسین (پزشکی از راه دور ) در کشور می باشد.


 


 

  • گروه خبری : روابط عمومی دانشگاه,بیمارستان حشمتیه,تصویری حشمتیه
  • کد خبر : 9000
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/ZTN8
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 2
بازدید امروز: 689
کل بازدید: 98657
بازدید کنندگان آنلاین: 6
آخرین بروزرسانی: 1404/05/14 11:29