• 1397/07/24 - 12:31
  • - تعداد بازدید: 5070
  • - تعداد بازدیدکننده: 33
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون غذا و دارو دانشگاه عنوان کرد؛

لزوم اصلاح الگوی تغذیه برای ارتقاءسلامت / همکاری بین بخشی برای بهبود وضعیت غذا و تغذیه

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت:با توجه به شرایط کنونی و استفاده از الگوی های تغذیه ای نامناسب ، ترویج مصرف الگوهای غذایی سالم برای حفظ و ارتقاءسلامت به یکی از اقدامات موثر و ضروری تبدیل شده است.


معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت:با توجه به شرایط کنونی و استفاده از الگوی های تغذیه ای نامناسب ، ترویج مصرف الگوهای غذایی سالم برای حفظ و ارتقاءسلامت به یکی از اقدامات موثر و ضروری تبدیل شده است.


وبدا سبزوار/ دکتر ابوالقاسم ده نبی در حاشیه بازدید از اداره غذا و در گفتگو با وبدا گفت: جایگاه غذا و تغذیه و کیفیت و سلامت آن در سلامتی انسان ها بر کسی پوشیده نیست و دسترسی به مواد غذایی کافی و سلامت تغذیه ای از محورهای اصلی توسعه و زیرساخت پرورش منابع انسانی کارآمد است.


وی با بیان اینکه امسال شعار روز جهانی غذا با عنوان"  اقدامات ما آینده را می سازد " بر اقدامات مؤثر و همکاری سازنده برای بهبود وضعیت غذا و تغذیه، تأکید دارد، افزود: اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاءسلامت و تولید غذای سالم نیازمند مشارکت بین بخشی تمام سازمان ها و ارگان های و بخش های متولي توليد، توزيع و نظارت در بخش دولتي و خصوصي مي باشد و چرخه اي است که هر قسمت از آن دچار خدشه شود سلامت و ايمني غذا به مخاطره خواهد افتاد.


دکتر ده نبی اضافه کرد:ایجاد جامعه سالم،پویا و بانشاط نیازمند همکاری‌های بین بخشی، همبستگی اجتماعی،تلاش و مشارکت آحاد جامعه خصوصاً سیاست‌گذاران، برنامه ريزان، کارآفرينان و توليدکنندگان مي‌باشد و تحقق شعارهاي جهاني و ملي روز جهاني غذا،بدون شک با مشارکت و همدلي و همراهي تمامي صاحبان فرآيند امکان‌پذير خواهد شد.


معاون غذا و دارو دانشگاه با بیان اینکه اضافه وزن، چاقی و بیماریهای غیر واگیر یکی از مشکلات اساسی حوزه غذا، و نظام سلامت است، تصریح کرد:ترویج و توسعه مصرف الگوهای غذایی سالم و مبتنی بر غذاهای سنتی،می تواند سبب بهبود وضع موجود در غذا و تغذیه شود و نباید نقش و اهمیت تغییر شیوه زندگی و تحرک روزانه را در این خصوص از یاد برد.


دکتر ده نبی در پایان ضمن تبریک این روز به همه فعالان و دست اندرکاران صنعت غذایی خاطر نشان کرد: امیدواریم با تلاش و پشتکار و استفاده از همه ظرفیت ها، گام های اساسی در مسير پيشرفت ايران اسلامي و کمک به توليد محصولات غذايي سالم ، مطمئن و در دسترس همگان، برداشته شود.


شایان ذکر است، در این بازدید معاون غذا و دارو ضمن تبریک روز جهانی  غذا، با اهدای گل از زحمات همکاران اداره غذا تشکر و قدردانی نمودند.




 







 


 


 


 


 

  • گروه خبری : روابط عمومی دانشگاه,معاونت غذا و دارو,مدیریت دارو مخدر غذا و دارو,اداره نظارت بر مواد غذائی و بهداشتی غذا و دارو,اداره آزمایشگاه مواد غذایی غذا و دارو,اداره تجهیزات پزشکی
  • کد خبر : 9107
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/ZL68
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 2
بازدید امروز: 687
کل بازدید: 98655
بازدید کنندگان آنلاین: 5
آخرین بروزرسانی: 1404/05/14 11:29