• 1394/11/14 - 08:47
  • - تعداد بازدید: 3763
  • - تعداد بازدیدکننده: 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی معاونت بهداشتی خبرداد

برپایی جشنواره غذای سالم همزمان با گرامیداشت دهه مبارک فجر

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی / همزمان با شور و نشاط ایجاد شده در مدارس بمناسبت ایام فرخنده دهه فجر در مورخه 94/11/13 به منظور آشنایی دانش اموزان با تغذیه سالم و اصلاح ذائقه آنان به سمت مصرف غذاهای کم نمک ،کم شکر و کم چرب ،جشنواره تغذیه سالم با حضور معاون مدیر کل وریاست آموزش پرورش سبزوار و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ،ومعاونین و کارشناسان و نمایندگان انجمن اولیاء و مربیان در مدرسه شایستگان برگزار گردید.


طی این مراسم معاون بهداشتی ضمن تقدیر و تشکر از ریاست آموزش و پرورش سبزوار که حامی برنامه های سلامت در مدارس می باشند گفت :


مصرف نمک در ایران بیش از 2 برابر مقدار مجاز می باشد و اصلی ترین علت افزایش فشارخون ،نمک موجود در مواد غذایی است. ایشان توصیه نمودند که فرزندان خود را از کودکی به مصرف غذای کم نمک عادت دهید و به جای تنقلات شور به فرزندان خود میوه و آجیل خام بدهیم .همچنین بایستی فرهنگ غذای سنتی(کم چرب و کم نمک) و محدود نمودن مصرف فست فودها را به کودکان بیاموزیم.


همچنین به مناسبت بسیج ملی کاهش مصرف قند ،نمک و چربی در یک اقدام ابتکاری آموزش تغذیه و تحریک بدنی جهت مادران دانش آموزان چاق و دارای اضافه وزن توسط کارشناسان تغذیه و تربیت بدنی در مدرسه شهید فهمیده برگزار گردید. /140


 







 

  • گروه خبری : روابط عمومی دانشگاه,معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 3464
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/ZLm7
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 3
بازدید امروز: 3338
کل بازدید: 136558
بازدید کنندگان آنلاین: 14
آخرین بروزرسانی: 1404/05/25 11:57