روابط عمومی معاونت بهداشتی خبرداد
برپایی جشنواره غذای سالم همزمان با گرامیداشت دهه مبارک فجر
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی / همزمان با شور و نشاط ایجاد شده در مدارس بمناسبت ایام فرخنده دهه فجر در مورخه 94/11/13 به منظور آشنایی دانش اموزان با تغذیه سالم و اصلاح ذائقه آنان به سمت مصرف غذاهای کم نمک ،کم شکر و کم چرب ،جشنواره تغذیه سالم با حضور معاون مدیر کل وریاست آموزش پرورش سبزوار و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ،ومعاونین و کارشناسان و نمایندگان انجمن اولیاء و مربیان در مدرسه شایستگان برگزار گردید.
طی این مراسم معاون بهداشتی ضمن تقدیر و تشکر از ریاست آموزش و پرورش سبزوار که حامی برنامه های سلامت در مدارس می باشند گفت :
مصرف نمک در ایران بیش از 2 برابر مقدار مجاز می باشد و اصلی ترین علت افزایش فشارخون ،نمک موجود در مواد غذایی است. ایشان توصیه نمودند که فرزندان خود را از کودکی به مصرف غذای کم نمک عادت دهید و به جای تنقلات شور به فرزندان خود میوه و آجیل خام بدهیم .همچنین بایستی فرهنگ غذای سنتی(کم چرب و کم نمک) و محدود نمودن مصرف فست فودها را به کودکان بیاموزیم.
همچنین به مناسبت بسیج ملی کاهش مصرف قند ،نمک و چربی در یک اقدام ابتکاری آموزش تغذیه و تحریک بدنی جهت مادران دانش آموزان چاق و دارای اضافه وزن توسط کارشناسان تغذیه و تربیت بدنی در مدرسه شهید فهمیده برگزار گردید. /140
نظر دهید