به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی
برگزاری اولین جلسه تدوین سند ملی پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر
.
اولین جلسه تدوین سند ملی غیرواگیر دانشگاه با حضور ریاست دانشگاه و معاونین مربوطه ، روسای بیمارستانها، روسای شبکه ها و مسئولین و احد های ذی ربط درمورخ 27 اردیبهشت 1395 در سالن اجتماعات معاونت بهداشتیبرگزار گردید.
دکتر مسعودیفر معاون بهداشتی اظهار داشت : سند ملی پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر و عوامل خطر مرتبط با آن بعد از تشکیل شبکه مراقبت های اولیه (PHC) در دهه 60 ، دومین انقلاب نظام سلامت پس از استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران است. این سند در بازه زمانی 1394 تا 1404 اجرایی می شود و در راستای اهداف 9 گانه سازمان بهداشت جهانی است که تکلیف کرده است تا سال 2025 میلادی بیماری های غیرواگیر در جهان باید 25 درصد کاهش یابد.
وی در ادامه گفت : دراین برنامه بهورزان در خانه های بهداشت روستایی، مراقبین سلامت در پایگاه های سلامت شهری جمعیت هدف هر کدام از بیماری های غیرواگیر را قبل از اینکه حتی علایم مشخصی از خود بروز دهند شناسایی کرده و با اقدامات پیشگیرانه آنها را تحت نظارت پزشکان قرار می دهند.
دکتر نوده مسئول مدیریت بیماریها بیان کرد : چهار بیماری عمده غیرواگیر در جوامع بیماری های قلبی و عروقی، دیابت، سرطان ها و بیماری های ریوی مزمن و عامل خطر آن ها مصرف دخانیات، کم تحرکی و تغذیه نامناسب هستند.
دکتر مسلم رئیس دانشگاه در پایان خاطر نشان کرد : این برنامه پس از تشکیل کمیته ملی کنترل بیماری های غیرواگیر به ریاست وزیر بهداشت تدوین و تکمیل شد و در حضور دبیرکل سازمان بهداشت جهانی و مدیر منطقه ای امرو به امضای معاون اول رییس جمهور و وزرای آموزش و پرورش، صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نیرو و رییس سازمان محیط زیست رسیده است./140
نظر دهید