لیست اخبار صفحه :135
لزوم زمینه‌سازی پیوند مبارک ازدواج بین دانشجویان
معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار عنوان کرد؛

لزوم زمینه‌سازی پیوند مبارک ازدواج بین دانشجویان

حجت الاسلام سجادی‌فر معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار «زمینه‌سازی پیوند مبارک ازدواج بین دانشجویان» را یکی از وظایف اصلی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری بیان و اقدامات صورت گرفته توسط این دفتر در راستای ترویج ازدواج دانشجویی را تشریح کرد.

زنان باردار و فرزندان خردسال بیمه می شوند
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت:

زنان باردار و فرزندان خردسال بیمه می شوند

معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت گفت: از این پس زنان باردار و فرزندان خردسال آنها تحت پوشش بیمه پایه سازمان بیمه سلامت قرار خواهند گرفت.

افراد بالای ۶۵ سال برای دریافت واکسن کووید۱۹ در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کنند
اطلاعیه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی:

افراد بالای ۶۵ سال برای دریافت واکسن کووید۱۹ در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کنند

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به شتاب بیشتر فرآیند واکسیناسیون در سراسر کشور در هفته جاری، از هموطنان عزیز خواست ضمن پرهیز از حضور بدون نوبت در پایگاه های تجمیعی واکسیناسیون، برای نوبت گیری حتماً در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام نمایند و منتظر دریافت پیامک برای مراجعه باشند.

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 2
بازدید امروز: 4597
کل بازدید: 87944
بازدید کنندگان آنلاین: 1
آخرین بروزرسانی: 1404/05/13 13:10