• 1400/06/29 - 12:32
  • - تعداد بازدید: 1915
  • - تعداد بازدیدکننده: 33
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی سبزوارخبرداد؛

مشارکت ۳۴۶ دانشجو در پویش «مجاهدین واکسیناسیون» وزارت بهداشت

دکتر علی دلبری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار راه‌اندازی پویش «مجاهدین واکسیناسیون» از طرف معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت را اقدامی هوشمندانه دانست و اظهار داشت: این پویش با هدف تسریع در واکسیناسیون عمومی راه‌اندازی شده است و تاکنون ۳۴۶ نفر از دانشجویان این دانشگاه در آن ثبت‌نام کرده‌اند.

دکتر علی دلبری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در گفتگو با مفدا سبزوار با اعلام این خبر گفت: پویش «مجاهدین واکسیناسیون» ویژه دانشجویان گروه علوم پزشکی و از سوی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت  آغاز شده است و با گذشت چند روز از راه‌اندازی این پویش شاهد استقبال بی‌نظیر دانشجویان جهادگر دانشگاه بوده‌ایم که این ستودنی است.


معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به نامه دکتر سیما سادات لاری و همچنین تاکید مقام عالی وزارت مبنی بر استفاده از ظرفیت بالای دانشجویان نیز اشاره کرد و افزود: در پی واکسیناسیون عمومی کرونا در کشور و نیاز مبرم کادر بهداشت و درمان در این امر و بهره بردن از ظرفیت دانشجویان در راستای تسهیل و تسریع واکسیناسییون عمومی کرونا، این پویش راه‌اندازی شده است.


دکتر دلبری با اعلام اینکه طبق آخرین آمار ارائه شده ۳۴۶ نفر از دانشجویان این دانشگاه در این پویش ثبت نام کرده‌اند گفت: خوشبختانه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی سبزوار همواره در امور جهادی و داوطلبانه پیشقدم بوده و از این گونه پویش‌ها استقبال نموده‌اند که استقبال آنان از طرح شهید سلیمانی بهترین شاهد بر این ادعاست.


وی راه‌اندازی این پویش را حرکتی هوشمندانه توصیف کرد و اظهار داشت: در این برهه از زمان که کشورمان بیش از پیش نیازمند کارهای جهادی بوده و از طرفی ظرفیت و پتانسیل بالایی در دانشجویان علوم پزشکی برای کمک به کادر بهداشت و درمان وجود دارد، راه‌اندازی «پویش مجاهدین واکسیناسیون» حرکتی بجا و زیبا بود که توسط وزارت متبوع و مجموعه معاونت فرهنگی و دانشجویی کلید خورد تا به یاری خداوند واکسیناسیون عمومی کشور به سرعت انجام شده و با مهار بیماری کرونا به روال گذشته بازگردیم.


دکتر دلبری بیان داشت: اکنون ۴ مرکز واکسیناسیون عمومی در سبزوار در حال ارائه خدمت به همشهریان بوده و مجموعه دانشگاه با تلاش بی‌وقفه در راستای واکسیناسیون عمومی مردم انجام وظیفه می‌نمایند.


این مقام مسئول حضور داوطلبانه دانشجویان در این پویش را اقدامی جهادی و ارزشمند دانست و خواستار حمایت گسترده و همه جانبه مجموعه وزارت بهداشت از دانشجویان شرکت کننده در این پویش شد./مفدا

  • گروه خبری : روابط عمومی دانشگاه
  • کد خبر : 13582
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/Zgta
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 3
بازدید امروز: 3586
کل بازدید: 86933
بازدید کنندگان آنلاین: 4
آخرین بروزرسانی: 1404/05/13 13:10