• 1394/10/20 - 08:18
  • - تعداد بازدید: 4077
  • - تعداد بازدیدکننده: 14
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی معاونت بهداشتی خبر داد :

همایش تغذیه سالم با هدف کاهش مصرف قند و نمک و چربی برگزار شد

روابط عمومی معاونت بهداشتی / همایش تغذیه سالم با هدف کاهش مصرف قند و نمک و چربی در تالار کاشفی برگزار گردید .



این همایش که به صورت پانل توسط سخنرانان برگزار شد، ابتدا دکتر میر موسوی معاون بهداشتی اظهار داشت : مطالعات نشان داده است که تغذیه نامناسب و الگور غذایی نادرست، بیشترین علت بروز اضافه وزن و چاقی ، بیماریهای قلبی و عروقی ، دیابت نوع 2 و برخی انواع سرطانها است . درحال حاضر بیماریهای قلبی عروقی علت اصلی مرگ در افراد بالای 30 سال و دومین عامل مرگ در افراد 59-15 سال می باشد .



دکتر فرشته قراط متخصص طب ستی بیان کرد : افزایش مصرف روغن و چربی به ویژه چربیهای اشباع از طریق مصرف بی رویه ، فست فودها و غذاهای چرب و سرخ شده ، موجب افزایش شیوع بیماریهای غیر واگیر نظیر بیماری قلبی و عروقی و برخی سرطانها شده است .



 دکتر رقیه جوان متخصص طب سنتی در زمینه راههای کاهش مصرف نمک توصیه هایی ارائه نمودندو گفتندکه برچسب محصولات غذایی را دقیقا مطالعه کنیم و میزان نمک و سدیم محصول را در برنامه غذایی محدود کنیم.


دکتر مریم هاشمیان متخصص تغذیه اظهارداشت : در زمان مصرف مواد غذایی به میزان قندهای افزوده و قندهای پنهان مواد غذایی باید توجه کرد و ذائقه کودکان را بایستی از ابتدا با غذاهای کم نمک و کم شیرینی عادت داد تا خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی ، اضافه وزن و چاقی و سرطانها کاهش یابد./140







گزارش تصویری 








  • گروه خبری : روابط عمومی دانشگاه,معاونت بهداشتی
  • کد خبر : 3288
  • لینک کوتاه : https://medsab.ac.ir/ZFZ7
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس دانشگاه

سبزوار، خیابان اسدآبادی، سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی

شماره تماس

051-44011000

کدپستی

9613873137

پست الکترونیک

info@medsab.ac.ir

سامانه پیامکی

500044011078

بازدید این صفحه: 2
بازدید امروز: 3322
کل بازدید: 136542
بازدید کنندگان آنلاین: 15
آخرین بروزرسانی: 1404/05/25 11:57