با اجرای برنامه خودمراقبتی 26630 نفر سفیر سلامت خانوار، آموزش های لازم در خصوص پیشگیری ، کنترل و مراقبت از بیماری ها را دریافت کردند.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی / دکتر فاطمه نوده معاون بهداشتی دانشگاه در این خصوص گفت: برنامه ملی خودمراقبتی از سال 1395 با هدف توانمند سازی آحاد جامعه در پیشگیری، کنترل و مراقبت بیماریها شروع شد.
دکتر نوده با اشاره به این موضوع که در سلامت افراد در جامعه، 65 تا 85 درصد مراقبت ها از نوع خود مراقبتی است تاکید کرد : برنامه خود مراقبتی درسه حیطه فردی، سازمانی و اجتماعی تدوین شده است که با تلاش همکاران حوزه معاونت بهداشتی در دانشگاه علوم پزشکی سبزوار تاکنون 26630 نفر سفیر سلامت خانوار و 1800 نفر سفیر سلامت محله شناسایی، جذب و آموزش های لازم را دریافت کرده اند.
معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس مرکز بهداشت شهرستان با بیان اینکه پوشش خودمراقبتی سازمانی دانشگاه تا کنون 43/3 درصد است، ادامه داد: برنامه خود مراقبتی سازمانی با مشارکت و همکاری ادارات دولتی و غیر دولتی و مدارس انجام می گیرد، و ضمن تشکر از همه ارگانها و سازمانهای مربوطه خواستار مشارکت و تعامل بیشتر در در راستای دستیابی به تحقق اهداف مدنظر شد.
دکتر نوده ضمن اشاره به پوشش 73/3 درصدی خود مراقبتی اجتماعی در دانشگاه گفت : برنامه خود مراقبتی اجتماعی با هماهنگی و مشارکت معتمدین و افرادذی نفوذ ، شوراها و دهیاری ها در جهت پیشبرد برنامه های بهداشتی و کاهش خطر بیماریهای واگیر و غیر واگیر گام برمی دارد .
وی همچنین افزود: با هماهنگی و همکاری دانشگاههای موجود در شهرستان ، 212 نفر از دانشجویان علاقمند در برنامه سفیران سلامت دانشجویی ثبت نام و در دوره های آموزشی؛اچ آی وی / ایدز ، تغذیه سالم، سوانح و حوادث، ورزش و تندرستی، سلامت روان ، اعتیاد و مواد دخانی شرکت نموده اند
دکتر نوده نیز در همین خصوص با اشاره به اهمیت ارتقای سلامت دانش آموزان و آموزش هم سالان در برنامه های بهداشتی افزود : با تلاش همکاران توانسته ایم در مدارس 9000 دانش آموز را تحت برنامه سفیر سلامت به عنوان سفیر سلامت دانش آموز، قرار دهیم تا با برنامه ریزی انجام شده در کلاس های آموزشی مدون در طول سال شرکت نمایند.