روابط عمومی معاونت بهداشتی / دکتر فاطمه نوده معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به منظور برگذاری "پویش حرف و گفت" بیان کرد: کشور ما مانند هر جامعه ی پویای دیگری تغییرات زیادی را در چند دهه ی گذشته تجربه کرده است. افزایش خشونت های روانی اجتماعی و کاهش بردباری و تحمل در روابط بین فردی و گروهی، افزایش اختلالات روانپزشکی و بالا گرفتن تنش و تنوع در منابع استرس در جامعه و خانواده از پیامدهای تغییرات اجتماعی است .
وی افزود: خانواده نهاد مهم اجتماعی و تاثیر گذار در هر جامعه ای است؛ پژوهش های اخیر حاکی از افزایش تنش تعارض خشونت و کاهش اثر گذاری نهاد خانواده به عنوان یک عنصر قوام بخش در اجتماع است.
رئیس مرکز بهداشت سبزواردر ادامه گفت: آمار طلاق در ایران نه تنها نشانه مهارت نا کافی افراد برای مدیریت فضای خانواده است، بلکه دلیلی بر عدم تفاهم و سازگاری و بحران گفتگو در خانواده است.
پویش حرف و گفت با محور یت کاهش تنش و خشونت در خانواده و ترویج روابط خانوادگی سالم از یکم لغایت هفتم آذر همزمان با سراسر کشور اجرا می شود. هفت محور این پویش عبارتند از:
1. خانوادهی گفتوگو محور: هم بگوییم، هم بشنویم.
۲. خانوادهی خشونتپرهیز: اختلافات را حل کنیم.
۳. خانوادهی ساختارمند: جایگاه خود را در خانواده بیابیم.
۴. خانوادهی حمایتگر: نردبان رشد یکدیگر شویم.
۵. خانوادهی همدل: همدیگر را درک کنیم
۶. خانوادهی همراه: همیشه کنار یکدیگر باشیم.
۷. اوقاتی برای خانواده: با یکدیگر وقت بگذرانیم.
همه تلاش وزارت بهداشت بر این است که فرهنگ گفتگو را بعنوان مدل برای کاهش خشونت و ناسازگاری معرفی کند. از تمام همشهریان عزیز جهت پیوستن به این پویش دعوت می شود.
جهت دانلود محتوای آموزشی روی لینک زیر کلیک کنید.
پویش ملی حرف و گفت
انیمیشن 1
انیمیشن 2
انیمیشن 3
انیمیشن 4
انیمیشن 5
انیمیشن 6
انیمیشن 7