چاپ    ارسال به دوست

 

 

روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه؛

در موسسه نیماد؛ گرنت پژوهشگر فرهیخته برای تربیت پژوهشگران جوان اعطا می‌شود

موسسه ملی توسعه تحقیقات پزشکی ایران (نیماد) گرنت «پژوهشگر فرهیخته» برای تربیت پژوهشگران جوان اعطا می کند.

گرنت پژوهشگر فرهیخته به منظور تشویق پژوهشگران برتر دانشگاه‌های علوم پزشکی و سازمان‌های وابسته به وزارت بهداشت در کشور برای تربیت نسل آینده پژوهشگران کشور و استمرار مولد بودنشان، اجرا می‌شود.

شرایط این گرنت برای فراخوان دی‌ماه سال ۱۴۰۰ اعلام شده است و مهلت ارسال طرح پژوهشی تا ۳۰ دی ماه است.

پژوهشگر ارشد (محقق اصلی) باید عضو هیأت علمی شاغل در دانشگاه‌های علوم پزشکی و سازمان‌های وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور بوده و طبق فهرست سامانه علم‌سنجی اعضای هیأت علمی وزارت بهداشت، در روز اول دی سال ۱۴۰۰ دارای H-Index برابر با ۲۰ و یا بالاتر (با حذف استنادات خود و مقالات پرنویسنده) بر اساس بانک اطلاعاتی Scopus باشد.

فهرست افراد واجد شرایط از اول دی در سامانه قابل دسترسی است

اعتبار گرنت حداکثر مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال (۵۰ میلیون تومان) به صورت خالص (۵۵۰ میلیون ریال، به صورت ناخالص) است. در هر فراخوان، فقط یک گرنت به هر فرد واجد شرایط اعطا می‌شود.

هر متقاضی در آن واحد می‌تواند حداکثر ۲ گرنت پژوهشگر فرهیخته در حال اجرا (طرح‌هایی که تعهد یا تعهدات آن ارائه نشده باشد در حال اجرا محسوب می‌شوند حتی اگر گزارش نهایی را ارسال کرده باشند) داشته باشد تا بتواند در این فراخوان شرکت کند.

اگر متقاضی بیش از دو طرح در حال اجرا داشته باشد و جهت استفاده از گرنت جدید قصد ارسال گزارش نهایی یکی از طرح های خود را داشته باشد باید حتما ۲۰ روز قبل از اتمام فراخوان گزارش نهایی را ارسال کند تا ناظر فرصت کافی برای بررسی طرح را داشته باشد.

مدت زمان انجام طرح حداقل یک سال و حداکثر دو سال از تاریخ عقد قرارداد خواهد بود

مدت زمان انجام طرح حداقل یک سال و حداکثر دو سال از تاریخ عقد قرارداد خواهد بود. با توجه به لزوم کسب مجوز کمیته اخلاق برای طرح، زمان شروع فعالیت‌های طرح باید از فروردین‌ماه ۱۴۰۱ به بعد درنظر گرفته شود.

مدت زمان اجرای طرح از تاریخ امضای قرارداد محاسبه می‌شود و گزارش نهایی تنها زمانی مورد بررسی قرار می‌گیرد که حداقل ۶۰ درصد از مدت اجرای قرارداد گذشته باشد.

در خصوص مطالعات مرور سیستماتیک/ متاآنالیز تنها مرورهای سیستماتیک کاکرین، مشروط به انتشار پروتکل آن در Cochrane Database of Systematic Reviews در سال ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ پذیرفته و مورد بررسی قرار می‌گیرند.

به طور کلی طرح‌های مرتبط با پژوهش در آموزش علوم پزشکی با توجه به همپوشانی اهداف با مؤسسه ملی تحقیقات در آموزش پزشکی (نصر) در این مؤسسه مورد پذیرش قرار نمی‌گیرد.

گرنت مذکور جهت اجرای یک طرح یا پروژه تحقیقاتی مشترک با یک پژوهشگر جوان (کمتر از ۳۵ سال) که شاغل در دانشگاه‌های علوم پزشکی و غیرهیأت علمی باشد تخصیص خواهد یافت.

محقق جوان می‌تواند دانشجوی فوق‌لیسانس و مقاطع بالاتر مشغول به تحصیل در دانشگاه‌های علوم پزشکی، دستیار پژوهشی، پزشک پژوهشگر، فارغ‌التحصیلان مقطع فوق‌لیسانس و بالاتری که در قالب قرارداد کاری در مراکز تحقیقاتی دانشگاه‌های علوم پزشکی شاغل هستند باشد.

چنانچه پژوهشگر جوان در طول پروژه انصراف دهد یا همکاری نکند، محقق اصلی (PI) طرح موظف است پژوهشگر جوان دیگری را جایگزین کند و مشخصات وی را همان زمان در اختیار نیماد قرار دهد.

مقاله حاصل از گرنت، باید حداقل در یکی از مجلات چارک سوم (Q۳) نمایه شده در نمایه‌نامه‌های Scopus و یا ISI: Web of Science منتشر شود (طبق سامانه منبع‌یاب).

زمان انتشار مقاله، باید حداکثر ۳ سال پس از امضای قرارداد طرح و حداکثر یک سال پس از ارایه گزارش نهایی طرح باشد. عدم تحقق این امر، موجب محرومیت پژوهشگر ارشد از دریافت این گرنت در نوبت‌های بعدی فراخوان خواهد شد.

فرض این گرنت، جلب مشارکت پژوهشگر جوان در فرایند پژوهش و تحقق هم‌نویسندگی وی است. عدم تحقق این امر، موجب محرومیت پژوهشگر ارشد از دریافت این گرنت در نوبت‌های بعدی فراخوان خواهد شد.

در پایان طرح، از پژوهشگر جوان در مورد فراگیری و منتورشیپ پژوهشی پژوهشگر ارشد در طول انجام طرح، نظرسنجی خواهد شد.

پس از تصویب طرح و عقد قرارداد، ۴۰ درصد به صورت پیش پرداخت و ۶۰ درصد مابقی در یک یا دو نوبت (یک نوبت می‌تواند پس از ۶۰ تا ۷۰ درصد پیشرفت کار و نوبت بعدی پس از ارسال گزارش نهایی باشد یا صرفا در یک نوبت و بعد از ارسال گزارش نهایی) به پژوهشگر فرهیخته پرداخت خواهد شد.

گزارش نهایی طرح می‌تواند با فرمتی مشخص شده توسط نیماد ارائه شود یا فقط پیش‌نویس (draft) مقاله ارسال شود. طرح ارایه شده نباید قبلا اجرا شده و یا مصوبه کمیته اخلاق برای اجرا گرفته باشد.

متقاضی اصلی (PI) موظف است در گزارش نهایی و نیز مقاله منتج از طرح نام و شماره گرنت مندرج در قرارداد را ذکر کند. عنوان طرح مذکور پس از تصویب و خلاصه آن پس از ارایه گزارش نهایی در وب‌سایت مؤسسه نیماد ارایه خواهد شد. مشخصات طرح باید به زبان انگلیسی (خلاصه فارسی نیز لازم است) تکمیل شود.

هر فرد حداکثر در ۶ طرح در جریان (همه انواع گرنت‌های مؤسسه) می‌تواند همکاری کند (به عنوان همکار یا متقاضی اصلی). لذا فرد قبل از ارسال طرح از وضعیت همکاری همکاران خود در سایر طرح‌های مؤسسه نیماد اطمینان حاصل کند.

پس از ثبت طرح در سامانه، پیامک و نامه الکترونیک به منظور راهنمایی جهت ورود به پروفایل طرح در سامانه برای همکاران ارسال خواهد شد و تمامی همکاران طرح موظف به تأیید آن‌لاین همکاری خود هستند. ایمیل باید حتما به نام همکار طرح باشد و عدم مغایرت ای‌میل با نام همکاران طرح منجر به ارجاع آن به کمیته اخلاق می‌شود.

 

 

تاریخ درج خبر: سه شنبه ٧ دی ١٤٠٠    / شماره خبر:  ١٤٠٣١  / تعداد بازدید:  1088

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 







نشانی: سبزوار- بولوار شهدای هسته ای، بالاتر از یادبود شهدای گمنام، پردیس دانشگاه علوم پزشکی، معاونت تحقیقات و فناوری

صندوق پستی: 319   / کد پستی: 9617913114- 9617913112  / فکس: 44018484-051  / تلفن: 44018319-051               آدرس اینترنتی: vcResearch.medsab.ac.ir              پست الکترونیک: vc.Research@medsab.ac.ir