دسترسی سریع
چهارشنبه ٠٧ آذر ١٤٠٣


 چاپ    ارسال به دوست

 

 

منع تبلیغ کالاهای آسیب رسان به سلامت

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار بیان داشتند که هرگونه توليد و واردات و عرضه كالاها و خدمات آسيب رسان به سلامت و داروهاي با احتمال سوءمصرف، مشمول عوارض خاص تحت عنوان عوارض سلامت مي باشد. فهرست خدمات و اقدامات و كالاهاي آسيب رسان به سلامت و داروهاي با احتمال سوء مصرف توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و درصد عوارض براي اين كالاها در ابتداي هر سال توسط كارگروهي با مسؤوليت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي و با عضويت وزارتخانه‌هاي امور اقتصادي و دارايي، تعاون، كار و رفاه اجتماعي و صنعت، معدن و تجارت و معاونت برنامه‌ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور تعيين و ابلاغ مي‌شود.

ایشان بیان کردند که براساس ماده 7 ، بند ج قانون ، هرگونه تبلیغات خدمات و کالاهای آسیب رسان به سلامت موضوع ماده 48 قانون بر اساس تشخیص و اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان ملی استاندارد ایران از سوی همه رسانه ها ممنوع است.

معاون بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه موضوع کالاهای آسیب رسان یک موضوع ملی است، گفت: در این موضوع لازم است خارج از قوانین و قواعدی که برای این بحث مصوب شده، یک همت و همدلی عمومی وجود داشته باشد تا بتوانیم مانع از تبلیغ و مصرف کالاهای آسیب رسان شویم.

دکتر غضنفری افزود: کالاهای آسیب رسان یک مساله اجتماعی است و تمام افراد جامعه و خانواده با این موضوع مواجه هستند.

وی با اشاره به قوانینی که در زمینه منع تبلیغ کالاهای آسیب رسان در سال های گذشته تصویب شده، اضافه کرد: علاوه بر اطلاع رسانی به مردم و آموزش به آنان، در زمینه اجرای قوانین نیز بین دستگاه های مرتبط باید همکاری و اقدام مناسب وجود داشته باشد.

استانداردهای ملی و مصادیق فهرست نهایی کالاها و اقدامات آسیب رسان به سلامت به جهت منع تبلیغات در سال1401 به شرح ذیل می باشد.         

                                                     

 

تاریخ درج خبر: دوشنبه ١٠ مرداد ١٤٠١    / شماره خبر:  ١٤٨٨٨  / تعداد بازدید:  295

 


امتیازدهی
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: