در این کارگاه که با حضور متخصصین محترم طب سنتی دانشگاه برگزار گردید آقای دکتر غضنفری ضمن بیان اهداف کارگاه اشاره داشتند :
طب سنتی به دانش، مهارت و عملکردهایی بر اساس تئوری، عقاید و تجربیات بومی فرهنگهای مختلف اطلاق میشود که با هدف حفظ سلامتی، پیشگیری، تشخیص، بهبود و درمان بیماریهای جسمی و روحی بکار گرفته میشوند.
ایشان در خصوص اعراض نفسانی و احتباس و استفراغ در طب ایرانی توضیحاتی ارائه نمودند و و درانتها برفرآیند انتقال آموزش ها به مراقبین و بهورزان تاکید نمودند.
سرکار خانم دکتر جوان مباحثی در مورد آداب خوردن و آشامیدن در طب ایرانی بیان داشتند و با توجه به اینکه مزاج در دوره های کودکی ، نوجوانی، میانسالی و کهنسالی تغییر میکند بایستی به آداب تغذیه و خوراک فرد دقت شود تا سلامت فرد حفظ گردد.
آقای دکتر میرموسوی نیز در مورد تاثیر آب و هوا بر طبایع مطالبی عنوان نمودند و ضمن تشریح حرکت و سکون به فواید ورزش استاندارد اشاره نمودند.
خانم دکتر قراط مبحث خواب و بیداری و تاثیر ان بر عملکرد بدن را تشریح نموده و بیان داشتند خواب متصل و مناسب روزانه بین ۶ تا ۸ ساعت و بهترین زمان خواب شب ساعت ۲۱ است که خصوصا در سنین کودکی بدلیل شکل گیری رفتار کودکان مورد توجه قرار گیرد.
این جلسه برای گروه دوم پزشکان در تاریخ 07/12/1401 نیز برگزار می گردد .