#اصلاحیه
روابط عمومی ؛
🔹به نقل از واحد مدیریت بیماریها ، کارگاه آموزشی با محوریت " پیشگیری ، مراقبت و کنترل بیماریهای منتقله از آب و غذا و طغیان های حاصل از آن " طی دو روز( 6و7 خرداد) در مرکز آموزش مدیریت بهورزی سبزوار برگزار گردید.
🔹دکتر احمدی مسئول واحد بیماریهای معاونت بهداشتی در توضیحات تکمیلی این خبر افزود؛ این کارگاه به همت واحد مدیریت بیماریها و با همکاری واحدهای سلامت محیط و آزمایشگاه معاونت بهداشتی جهت بهورزان خانه های بهداشت برگزار شد
🔹وی افزود :در این کارگاه بر اهمیت بیماریهای منتقله از آب و غذا ، آشنایی با طغیان های بیماریهای منتقله از آب وغذا و اجرای نظام مراقبت سندرمیک در پیشگیری و مراقبت از بروز و همه گیری این بیماریها (مخصوصاً التور) با آموزش صحیح و بیماریابی اشاره و تاکید شد.
شایان به ذکر است:
✅ آموزش اصول مراقبت نمونه گیری التور
✅ بررسی شاخص های آب و موادغذایی به منظور ارتقاء شاخص های دانشگاهی
✅ برنامه کنترل ، پیشگیری از آبیاری مزارع کشاورزی با فاضلابها.
✅ و همچنین دفع بهداشتی فاضلاب از دیگر اهداف آموزشی کارگاه بود که به آن پرداخته شد.
🌐 روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
اخبار و اطلاعیه
#دانشگاه_علوم_پزشکی_سبزوار
را در لینک های زیر دنبال کنید.
سایت دانشگاه:
🆔 www.medsab.ac.ir
پیام رسان ایتا :
🆔 https://eitaa.com/medsabzevar
پیام رسان بله:
🆔 https://ble.ir/medsabzevar