دسترسی سریع
سه شنبه ٠٦ آذر ١٤٠٣


 چاپ    ارسال به دوست

 

 

برگزاری جلسه بررسی مشکلات موجود در کیفیت نان وراهکارهای لازم برای اصلاح شهرستان سبزوار

جلسه بررسی مشکلات موجود درنانواِیها ( کیفیت و....) و راهکارهای لازم برای اصلاح در شهرستان سبزوار برگزار گردید

این جلسه با حضور نمایندگان ادارات شهرستان ازجمله فرمانداری، معاونت بهداشتی،اداره غله، صنعت ومعدن، جهادکشاورزی، بانک سپه واعضاء صنف نانوایان سبزوار درمحل اتاق اصناف برگزار گردید ،

 ابتدای جلسه هر اداره مشکلات مربوط به نان را براساس بازدیدها میدانی انجام شده بهمراه راهکارهای اجرایی برا ی نانوایان ارائه نمودند   . دراین جلسه کارشناس بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار  بحث مشکلات بهداشتی مربوط به نانوایی‌ها و نانبراساس بازدیدهای ارائه شده بهمراه راهکارهای اجرایی ارائه شد، مسئله مهم درخصوص   وجود بیش از حد مجاز نمک در نان وعوارض ناشی از آن را بطور کامل آموزش داده شد ، درپایان نانوایان هم مشکلات خود را عنوان نموده وبه سوالات آنها پاسخ داده شد ./

 

تاریخ درج خبر: شنبه ١٣ خرداد ١٤٠٢    / شماره خبر:  ١٦٦٠١  / تعداد بازدید:  270

 


امتیازدهی
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: