رعایت بهداشت فردی برای افرادی که در تهیه، طبخ و توزیع غذای عزاداران دخالت دارند الزامی می باشد.
•توصیه می گردد از روپوش مناسب، دستکش و کلاه استفاده گردد.
•آب آشامیدنی بایستی بهداشتی و ترجیحا از شبکه عمومی شهر و روستا تهیه شود. همچنین از یخ های بهداشتی استفاده شود.
•توصیه می شود در تهیه و پخت غذا از روغن های مایع دارای ترانس پایین استفاده شود.و برای سرخ کردن از روغن مخصوص استفاده شود.
•در صورت توزیع غذای داغ ( بالای 65 درجه سانتی گراد) در ظروف یکبار مصرف ترجیحا از ظروف یکبار مصرف گیاهی، سلولزی و آلومینیومی استفاده شود.
•شستشو و گندزدایی مستمر ظروف چند بار مصرف در توزیع آب ، چای و غذا ضروری می باشد.
•از نگهداری مواد غذایی خام و پخته در مجاورت هم در داخل یخچال و یا سردخانه خودداری شود.
•از نگهداری غذای پخته در دمای محیط به مدت طولانی ( حداکثر 2 ساعت) خودداری نمایید. در صورت الزام به نگهداری مواد غذایی بیش از 2 ساعت حتما در دمای زیر 4 درجه و یا بالای 63 درجه سانتی گراد نگهداری صورت گیرد.
•در صورت توزیع سبزی و سالاد مراحل چهارگانه سالم سازی ( پاکسازی، انگل زدایی، گند زدایی، آبکشی با آب سالم) الزامی است.
•در هنگام توزیع غذا از راه رفتن توزیع کنندگان روی سفره ها جلوگیری شود.
•پسماندها( زباله ها) تولید شده به صورت بهداشتی جمع آوری ، منتقل و دفع گردد.
🖌 روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
اخبار و اطلاعیه
#دانشگاه_علوم_پزشکی_سبزوار
را در لینک های زیر دنبال کنید.
سایت دانشگاه:
🆔 www.medsab.ac.ir
پیام رسان ایتا :
🆔 https://eitaa.com/medsabzevar
پیام رسان بله:
🆔 https://ble.ir/medsabzevar