دسترسی سریع
دوشنبه ٠٥ آذر ١٤٠٣


 چاپ    ارسال به دوست

 

 

رفتن برای رسیدن 5 ( تیم جهادی ارائه خدمات چشم پزشکی ) درشهر وبخش رودآب شهرستان سبزوار

افتتاحیه طرح ویزیت رایگان دانش‌آموزان بخش روداب سبزوار توسط تیم جهادی رفتن برای رسیدن (متخصصان چشم پزشکی از تهران)

در یک اقدام جهادی، دانش‌آموزان کم برخوردار بخش روداب شهرستان سبزوار توسط تیم جهادی رفتن برای رسیدن (متخصصان چشم پزشکی بیمارستان فارابی تهران) بصورت رایگان ویزیت شدند. پس از غربالگری 1800دانش‌آموز بخش روداب و شناسایی 160 نفر از دانش‌آموزان نیازمند پیگیری که با همکاری اداره آموزش و پرورش و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار انجام شد و با هماهنگی وزارت بهداشت و درمان، تیمی 16 نفره از متخصصین مجرب بیمارستان چشم فارابی تهران و وزارت بهداشت در تاریخ ۱۹ لغایت ۲۱ مهرماه در شهر روداب مستقر شدند.( ادامه )

 

در این تیم اساتید فوق تخصص قرنیه و شبکیه از دانشگاه علوم پزشکی تهران و مرکز تحقیقات چشم پزشکی ترجمانی، رزیدنت های چشم‌پزشکی، پزشک عمومی، پژوهشگر،  اپتومتریست، تسهیلگر کودک، کارشناس ارشد مددکاری، دکتری آموزش بهداشت و ارتقا سلامت و کارشناس مسوول بیماری های غیرواگیر وزارت حضور دارند.
این تیم در 2 روز حضور خود در این بخش و در 4 نوبت کاری مختلف، کلیه دانش آموزان شناسایی شده را معاینه نموده و در صورت نیاز به عینک، به آنها عینک رایگان تحویل خواهند داد. هم چنین برای نتیجه بخش بودن این معاینات، مشاوره‌هایی نیز به والدین و رابطین بهداشت داده می‌شود و تعداد 500 فرم عینک نیز برای نمونه در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته که با انتخاب خود آنها، فرم عینک مورد نظر ساخته و مورد استفاده واقع شود. ضمنا دانش اموزان نیازمند به ارجاع به بیمارستانهای تخصصی با هماهنگی معاونت درمان به بیمارستان حشمتیه سبزوار و بیمارستان فارابی تهران معرفی میشوند.
لازم به توضیح است که بخش رودآب یکی از بخشهای وسیع کشور از نظر جغرافیایی می‌باشد که در غرب شهرستان سبزوار واقع شده و دارای 12157 نفر جمعیت در قالب 56 روستا می باشد. دراین بخش، دو مرکز جامع سلامت رودآب و بنقن مسئولیت ارائه خدمات سلامت راعهده دار می باشند. خدمات در روستاهای اصلی تحت پوشش خانه بهداشت توسط بهورز یا مراقب سلامت  و بصورت هر هفته یکبار توسط تیم سلامت (پزشک عمومی ، ماما، مراقب سلامت یا بهورز ، کارشناسان بهداشت محیط ، بهداشت خانواده ومبارزه با بیماریها ) انجام میشود. خدمات در روستاهای قمر نیز هر دو هفته یکبار توسط تیم سلامت (پزشک عمومی ، ماما، مراقب سلامت یا بهورز ، کارشناسان بهداشت محیط ، بهداشت خانواده ومبارزه با بیماریها ) خدمات ارائه می شود.
از 56 روستای موجود، 25 روستا در قالب تیم سیار خدمات سلامت توسط تیم سلامت ( پزشک عمومی ، ماما، مراقب سلامت یا بهورز ، کارشناسان بهداشت محیط ، بهداشت خانواده ومبارزه با بیماریها ) را بصورت ماهیانه دریافت می کنند و این در حالیست که بر اساس دستورالعملهای وزارت متبوعه، خدمات تیم سیار هر سه ماه یکبار خدمات ارائه می گردد.

      

 

تاریخ درج خبر: چهارشنبه ١٩ مهر ١٤٠٢    / شماره خبر:  ١٧١٩٢  / تعداد بازدید:  114

 


امتیازدهی
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: