🔹وی با بیان این مطلب که مواد غذایی از زمان تولید تا عرضه ممکن است دچار تغییرات زیادی شوند، تاکید کرد: برای حفظ سلامت همشهریان و عرضه مواد غذایی سالم نیازمند به کنترل مستمر در سطح عرضه هستیم.
🔹مسئول بهداشت محیط این معاونت در ادامه با اشاره به سامانه 190 (رسیدگی به شکایات مردمی ) نیز خاطرنشان کرد: مرکز بهداشت این شهرستان با تشکیل اکیپهای بازرسی متشکل از کارشناسان بهداشت محیط در سطح شهرستان، بازرسیها را از اماکن عمومی مانند هتلها، اقامتگاهها، بومگردیها و اماکن تهیه و توزیع مواد خوراکی، با شدت بیشتری انجام میدهد.
🖌 روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
اخبار و اطلاعیه
#دانشگاه_علوم_پزشکی_سبزوار
را در لینک های زیر دنبال کنید.
سایت دانشگاه:
🆔 www.medsab.ac.ir
پیام رسان ایتا :
🆔 https://eitaa.com/medsabzevar
پیام رسان بله:
🆔 https://ble.ir/medsabzevar