🖌به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار ؛ صبح امروز همایش اطلاع رسانی تغذیه سالم به همت واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی ،در محل تالار فرهنگیان شهرستان سبزوار برگزار گردید.
🔹دکتر سید مجید غضنفری (معاون بهداشتی ) در سخنان آغازین این همایش که در راستای پویش ملی سلامت برنامه ریزی شده بود ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین و تقدیر و تشکر از کلیه ی دست اندرکاران اجرای پویش بسیج ملی دیابت و پرفشاری خون، با تکیه بر آمار حاصله از این پویش نیز گفت:
🔹اطلاع از وضعیت کنونی سلامت در افراد و جامعه و نقش تغذیه مناسب در تامین سلامت مسیری است که در کاهش بروز بیماریهای غیر واگیر پیش روی همگان قرار دارد و شایسته است با رویکرد درست در جهت اعتلای وضعیت سلامت جامعه و افراد کوشا باشیم.
🔹نگاه اجمالی به مصرف نمک از دیدگاه طب سنتی موضوع دیگری بود که توسط دکتر غضنفری (متخصص طب سنتی ) به آن پرداخته شد.
🔹دکتر میر موسوی (مدیر گروه طب ایرانی) و سخنران بعدی این همایش ، تغذیه سالم از نگاه طب سنتی را جهت حضار تدریس و در خصوص آداب غذا خوردن و مسائل پیرامونی آن نکاتی را عنوان نمودند.
🔹تریبون همایش در ادامه در اختیار مهندس ضیاء( مدیر عامل کارخانه نمک سوده) قرار گرفت تا حضار با فرآیند تولید نمک و روند تصفیه سازی آن در کارخانه آشنا و به برخی شبهات موجود در خصوص نمک پاسخگویی علمی صورت گیرد.
🔹موضوع انتهایی این همایش مصرف لبنیات و اهمیت آن در تامین سلامتی و پیشگیری از بیماریها بود که تدریس آن را خانم نجم(کارشناس تغذیه) بر عهده داشت.
🔸گفتنی است هفته دوم پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم با محوریت گنجاندن لبنیات در برنامه ی غذایی ، از هشتم بهمن آغاز و تا پانزدهم نیز ادامه دارد.
🖌روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
🔹اخبار حوزه ی بهداشت را در لینک زیر بیابید