🖌به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار؛ ناظرین و مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت در یک اقدام هماهنگ از سطح کارخانه نمک سوده سبزوار بازدید علمی کردند.
🔸شهرآئینی ( کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی) در تشریح این خبر گفت:
🔹برابر مصوبات کمیته برگزاری پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم که با حضور مدیران و کارشناسان معاونت بهداشتی برگزار گردید. بازدید میدانی از سطح کارخانه نمک سوده در سین برنامه های این پویش قرار گرفت.
🔹وی هدف از برگزاری این بازدید را ، آشنایی با پرسه ی تولید و بسته بندی نمک ید دار و نیز رفع شبهات و باورهای غلط در سطح جامعه نسبت به نمک ید دار عنوان کرد.
🔹شهرآئینی همچنین تصریح کرد ؛ در این بازدید مهندس پرسه ی خط تولید کارخانه در کنار مراقبین سلامت حضور داشت از نزدیک تمامی مراحل فرآیندی تولید را تشریح و به سوالات ایشان پاسخ داد.