دسترسی سریع
دوشنبه ٠٥ آذر ١٤٠٣


 چاپ    ارسال به دوست

 

 

🌐پویش ملی تغذیه سالم در ایستگاه بازدید

🖌روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار

🖌به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار؛ ناظرین و مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت در یک اقدام هماهنگ از سطح کارخانه نمک سوده سبزوار بازدید علمی کردند.

 

🔸شهرآئینی ( کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی) در تشریح این خبر گفت:

🔹برابر مصوبات کمیته برگزاری پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم که با حضور مدیران و کارشناسان معاونت بهداشتی برگزار گردید. بازدید میدانی از سطح کارخانه نمک سوده در سین برنامه های این پویش قرار گرفت.

 

🔹وی هدف از برگزاری این بازدید را ، آشنایی با پرسه ی تولید و بسته بندی نمک ید دار و نیز رفع شبهات و باورهای غلط در سطح جامعه نسبت به نمک ید دار عنوان کرد.

 

🔹شهرآئینی همچنین تصریح کرد ؛ در این بازدید مهندس پرسه ی خط تولید کارخانه در کنار مراقبین سلامت حضور داشت از نزدیک تمامی مراحل فرآیندی تولید را تشریح  و به سوالات ایشان پاسخ داد.

 

تاریخ درج خبر: سه شنبه ١٧ بهمن ١٤٠٢    / شماره خبر:  ١٧٨٦٨  / تعداد بازدید:  245

 


امتیازدهی
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: