دسترسی سریع
دوشنبه ٠٥ آذر ١٤٠٣


 چاپ    ارسال به دوست

 

 

🌐کشف و ضبط ۹۰۰ کیلوگرم مرغ و آلایش تاریخ‌گذشته و فاسد در سبزوار.

روابط عمومی معاونت بهداشتی

⭕️دکتر سید مجید غضنفری در گفتگوی اختصاصی با روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت:

🔹طی اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه عید نوروز و ماه مبارک رمضان، توسط بازرسین بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و کارشناسان نظارتی شبکه دامپزشکی سبزوار، مقدار ۹۰۰ کیلوگرم گوشت و آلایش مرغ تاریخ‌ منقضی و فاسد، از یک مرکز عرضه‌کننده فرآورده‌های خام دامی کشف و ضبط شد.

🔹 وی در ادامه افزود؛ این محموله که در بازرسی شبانه توسط بازرسین بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی و با نظارت کارشناسان شبکه دامپزشکی شهرستان سبزوارکشف شد ، به دلیل انقضای تاریخ تولید، کیفیت نامطلوب و ایجاد بوی نامطبوع و فاسد شدگی، فاقد امکان مصرف انسانی تشخیص داده و برابر دستورالعمل‌های ابلاغی دامپزشکی وبهداشتی ضبط شد.                                 

🔹دکتر غضنفری گفت: رعایت زنجیرهٔ سرد فرآورده‌های خام دامی تا مرحلهٔ نهایی توزیع، یک اصل ضروری است و بسیاری از مسمومیت‌های غذایی از طریق مصرف فرآورده‌های تاریخ‌ مصرف‌گذشته و فاسد ایجاد می‌شود که با تشخیص به‌موقع و حذف آن، می‌توان از بروز این بیماری‌ها جلوگیری کرد.

🔹وی در انتها با تاکید بر اینکه کارشناسان بهداشت محیط شهرستان به صورت مستمر آمادهٔ ارائهٔ خدمت به مردم هستند تصریح کرد: شهروندان می‌توانند مشاهدات خود از هرگونه تخلف احتمالی مراکز تولید، توزیع و نگهداری مواد غذایی را با شماره‌تلفن ۱۹۰ در میان بگذارند تا نسبت به پیگیری موضوع اقدام لازم انجام شود.

🖌روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی

 

تاریخ درج خبر: سه شنبه ٢١ فروردين ١٤٠٣    / شماره خبر:  ١٨١٥٨  / تعداد بازدید:  203

 


امتیازدهی
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: