⭕️دکتر سید مجید غضنفری در گفتگوی اختصاصی با روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت:
🔹طی اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه عید نوروز و ماه مبارک رمضان، توسط بازرسین بهداشت محیط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و کارشناسان نظارتی شبکه دامپزشکی سبزوار، مقدار ۹۰۰ کیلوگرم گوشت و آلایش مرغ تاریخ منقضی و فاسد، از یک مرکز عرضهکننده فرآوردههای خام دامی کشف و ضبط شد.
🔹 وی در ادامه افزود؛ این محموله که در بازرسی شبانه توسط بازرسین بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی و با نظارت کارشناسان شبکه دامپزشکی شهرستان سبزوارکشف شد ، به دلیل انقضای تاریخ تولید، کیفیت نامطلوب و ایجاد بوی نامطبوع و فاسد شدگی، فاقد امکان مصرف انسانی تشخیص داده و برابر دستورالعملهای ابلاغی دامپزشکی وبهداشتی ضبط شد.
🔹دکتر غضنفری گفت: رعایت زنجیرهٔ سرد فرآوردههای خام دامی تا مرحلهٔ نهایی توزیع، یک اصل ضروری است و بسیاری از مسمومیتهای غذایی از طریق مصرف فرآوردههای تاریخ مصرفگذشته و فاسد ایجاد میشود که با تشخیص بهموقع و حذف آن، میتوان از بروز این بیماریها جلوگیری کرد.
🔹وی در انتها با تاکید بر اینکه کارشناسان بهداشت محیط شهرستان به صورت مستمر آمادهٔ ارائهٔ خدمت به مردم هستند تصریح کرد: شهروندان میتوانند مشاهدات خود از هرگونه تخلف احتمالی مراکز تولید، توزیع و نگهداری مواد غذایی را با شمارهتلفن ۱۹۰ در میان بگذارند تا نسبت به پیگیری موضوع اقدام لازم انجام شود.
🖌روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی