دسترسی سریع
يکشنبه ٠٤ آذر ١٤٠٣


 چاپ    ارسال به دوست

 

 

🌐نظارت جدی بر پخت و توزیع نذورات توسط کارشناسان بهداشت محیط

🖋به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، نظارت مستمر بهداشتی بر نحوه پخت و توزیع نذورات مردمی در دهه محرم در حال انجام است.

🔹دکتر سید مجید غضنفری( معاون بهداشتی دانشگاه ) دراین باره به روابط عمومی گفت:

 

📎عنایت بر اهمیت سلامت مردم و حجم بالای نذورات و موقوفات که در این دهه توزیع میشود و همچنین با توجه به گرمی هوا، می طلبید که نظارت ویژه ای بر نحوه پخت و توزیع صورت پذیرد .

 

📎وی ادامه داد : با برنامه ریزی های صورت گرفته ، طرحهای تشدیدی نظارت و پایش در دستور کار مهندسین بهداشت محیط قرار گرفت که در دهه اول محرم با جدیت در حال انجام است.

 

🔹معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد تعداد 60 نفر از کارشناسان بهداشت محیط در قالب 30  تیم نظارت و پایش در این مدت در طرح های تشدید نظارت، بر عملکرد آشپز خانه های هیئات مذهبی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سبزوار نظارت کامل داشته و دارند.

 

🔹دکتر سید مجید غضنفری در انتها با بیان اینکه خادمین حضرت امام حسین(ع) با عنایت خاص و مناسبی از میهمانان حضرت آقا پذیرایی نموده و تا کنون مورد خاصی جهت صدور اخطاریه مشاهده نشده است نیز افزود: مردم و موکب داران میتوانند هر گونه موارد بهداشتی و شکایات را با سامانه گویا 190 مطرح نموده  تا در اسرع وقت مورد رسیدگی بهداشتی قرار گیرد.

 

🖌روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار

 

تاریخ درج خبر: چهارشنبه ٢٠ تير ١٤٠٣    / شماره خبر:  ١٨٦٨٨  / تعداد بازدید:  137

 


امتیازدهی
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: