🔹دکتر سید مجید غضنفری( معاون بهداشتی دانشگاه ) دراین باره به روابط عمومی گفت:
📎عنایت بر اهمیت سلامت مردم و حجم بالای نذورات و موقوفات که در این دهه توزیع میشود و همچنین با توجه به گرمی هوا، می طلبید که نظارت ویژه ای بر نحوه پخت و توزیع صورت پذیرد .
📎وی ادامه داد : با برنامه ریزی های صورت گرفته ، طرحهای تشدیدی نظارت و پایش در دستور کار مهندسین بهداشت محیط قرار گرفت که در دهه اول محرم با جدیت در حال انجام است.
🔹معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد تعداد 60 نفر از کارشناسان بهداشت محیط در قالب 30 تیم نظارت و پایش در این مدت در طرح های تشدید نظارت، بر عملکرد آشپز خانه های هیئات مذهبی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سبزوار نظارت کامل داشته و دارند.
🔹دکتر سید مجید غضنفری در انتها با بیان اینکه خادمین حضرت امام حسین(ع) با عنایت خاص و مناسبی از میهمانان حضرت آقا پذیرایی نموده و تا کنون مورد خاصی جهت صدور اخطاریه مشاهده نشده است نیز افزود: مردم و موکب داران میتوانند هر گونه موارد بهداشتی و شکایات را با سامانه گویا 190 مطرح نموده تا در اسرع وقت مورد رسیدگی بهداشتی قرار گیرد.
🖌روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار