دسترسی سریع
سه شنبه ١٣ آذر ١٤٠٣


 چاپ    ارسال به دوست

 

 

مدیر گروه بهداشت محیط معاونت بهداشتی خبر داد :

تولید شیره انگور بدون دخالت انگور

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی / درراستای تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ساعات اداری ، غیر اداری و ایام تعطیل در طی ماه جاری یک کارگاه تولید شیره انگور تقلبی با تلاش بازرسان بهداشت محیط شناسایی و با همکاری اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی پلمپ گردیدو متصدی با مراجع قضایی معرفی گردید .

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی / درراستای تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ساعات اداری ، غیر اداری و ایام تعطیل در طی ماه جاری یک کارگاه تولید شیره انگور تقلبی با تلاش بازرسان بهداشت محیط شناسایی و با همکاری اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی پلمپ گردیدو متصدی با مراجع قضایی معرفی گردید .

مهندس عمادی نژاد مدیر گروه سلامت محیط وکار اظهار داشت : با استفاده از شیره نبات ، شیره خرما و قندهای غیر قابل مصرف و در شرایط کاملا غیربهداشتی نسبت به تولید شیره انگور تقلبی اقدام می شد و بر اساس اطلاع واصله به صورت شبانه بارگیری و توزیع میشود . لازم به توضیح اینکه شیره خرما به دست آمده از خرمای فاسد در حلب هایی که قبلاحاوی روغن بوده و دارای الودگی می باشددر محل وجود داشت که پس از اختلاط با مواد مذکور و حرارات دادن آن و تغلیظ تبدیل شیره در  ظروف مربوطه بسته بندی می شد

از شهروندان محترم تقاضا می شود از خرید مواد غذایی فاقد مشخصات بهداشتی خودداری و در صورت اطلاع از موارد مشابه موضوع را از طریق شماره تلفن 190 اطلاع دهید /

140

 

 

تاریخ درج خبر: چهارشنبه ٢٠ آبان ١٣٩٤    / شماره خبر:  ٢٨٨٨  / تعداد بازدید:  4039

 


امتیازدهی
نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: