چاپ    ارسال به دوست

 

 

برگزاری کارگاه وسخنرانی پروفسور رحیمی عضو هیئت علمی دانشگاه آکسفورد انگلستان

برگزاری کارگاه وسخنرانی پروفسور رحیمی عضو هیئت علمی دانشگاه آکسفورد انگلستان

به گزارش روابط عمومی معاونت های آموزشی،تحقیقات وفناوری و فرهنگی دانشجویی دانشگاه کارگاه و سخنرانی پروفوسور کاظم رحیمی دانشیار و متخصص قلب و عروق و عضو هیئت علمی دانشگاه آکسفورد انگلستان و عضو هیئت علمی پاره وقت دانشگاه برگزار شد.

ایشان پس از پایان این مراسم در گفتگوی کوتاهی با مسئول روابط عمومی معاونت ها به برخی از سوالات مطرح شده پاسخ گفت .دکتر رحیمی در پاسخ به این مطلب  که چه کارهایی در جهت افزایش انگیزه اعضای هیئت علمی بالینی برای فعالیت های پژوهشی و ترغیب آنان به پژوهش می توان کرد اظهار داشتند : قدم های نخست در اینجا برداشته شده است و این فرآیند بسیار طولانی خواهد بود. با نشان دادن تاثیر پژوهش نسبت به کار بالینی در ارتقا سلامت جامعه شاید بتوان بهتر به این مهم دست یافت و بهتر به جامعه خدمت کرد. محور دیگری که جای کار دارد این است که درآمد افرادی که تحقیق می کنند نسبت به کاربالینی تناسب چندانی ندارد و هرچه این فاصله بیشتر باشد انگیزه فرد برای به طرف تحقیقات آمدن کمتر خواهد شد. اگر بتوان این مورد را تغییری در آن ایجاد کرد در دراز مدت می تواند کارآ باشد اما در نهایت انگیزه یک چیز شخصی است و محیط برای کار علمی باید فراهم باشد.ایشان در پاسخ به این سوال که نظرتان بطور کلی در مورد پژوهش در ایران چیست؟ گفت :من دید دقیقی از پژوهش در ایران ندارم اما چیزی که مشاهده می شود پراکندگی پروژه های تحقیقاتی است یعنی تعداد بیشتر از آن چیزی که باید، موجود می باشد و این به ضرر کیفیت است. اما در عین حال قدم های بسیار خوبی از طرف وزارت بهداشت مشاهده می شود که از مهمترین آنها سنجش گروه های تحقیقاتی بر اساس کیفیت پژوهش است نه تعداد مقالات. پتانسیل تحقیقات ایران بسیار بالاست و مشکلات بهداشتی درمانی کشور با تحقیقات محلی حل خواهد شد نه از دید بیرون.

پروفوسور رحیمی همچنین در پاسخ به اینکه چه همکاری و مساعدتی علمی با دانشگاه علوم پزشکی سبزوار می توانید داشته باشید خاطرنشان کردند که: همکاری های تحقیقاتی آغاز شده است و این ارتباط از طریق آقای نظرزاده برقرار خواهد بود و سعی بر این است که در ابتدا پروژه هایی تعریف شود و با همکاری هر دو طرف به انجام برسد تا برای هر دو طرف مفید باشد. همچنین هر کجا که نیاز به راهنمایی و کمک اینجانب بود من در دسترس خواهم بود چه از نظر مشاوره مدیریتی و چه از نظر جزئیات پروژه های مختلف و افزایش توان سیستم دانشگاه .
همچنین ایشان در جواب پاسخ به این مطلب که چه شد که دانشگاه سبزوار را جهت همکاری انتخاب کردند یادآور شدند که این به آنجا بر می گردد که آقای  نظرزاده از اعضای هیئت علمی این دانشگاه یکی از مقالات بنده را که  اخیرا در مجله Lancet منتشر شده بود خوانده بودند و چون مرتبط با کار ایشان بود با بنده تماس برقرار کرد و از اینجا ارتباطات قوت بیشتری گرفت. سپس با جناب دکتر محمدزاده معاون محترم تحقیقات این دانشگاه مذاکراتی انجام شد که چطور می توانیم موقعیتی را که ایجاد شده است به نحو احسنت استفاده کنیم و به سمتی برویم که بتوانیم کیفیت پژوهش ها را در دانشگاه بالا ببریم. ارتباطات اولیه که داشتم بسیار مثبت بود.
پروفوسور رحیمی در پایان در پاسخ به این مطلب که چه صحبت پایانی با اعضای هیئت علمی در مورد فعالیت های پژوهشی دارید تأکید کرد : باعث افتخار من بود که امروز در حضور اعضای محترم هیت علمی دانشگاه علوم پزشکی سبزوار بودم و اعتقاد دارم که در امر پژوهش این دانشگاه تیمی قوی وجود دارد که تصمیمات درست را می گیرد و شکی در آن نیست که دانشگاه سبزوار بتواند از این موقعیت ها استفاده بهینه کند و بتواند در حتی در قسمت های خاص در چند سال آینده حرف اول را در ایران و چه بسا در جهان بزند.

 

 

 

تاریخ درج خبر: يکشنبه ٧ آذر ١٣٩٥    / شماره خبر:  ٥٣٨٢  / تعداد بازدید:  764

 


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 







نشانی: سبزوار- بولوار شهدای هسته ای، بالاتر از یادبود شهدای گمنام، پردیس دانشگاه علوم پزشکی، معاونت تحقیقات و فناوری

صندوق پستی: 319   / کد پستی: 9617913114- 9617913112  / فکس: 44018484-051  / تلفن: 44018319-051               آدرس اینترنتی: vcResearch.medsab.ac.ir              پست الکترونیک: vc.Research@medsab.ac.ir