بیست و سومین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی در پرتو عنایات الهی به منظور تجلیل و تکریم از محققین برجسته ایرانی داخل و خارج از کشور و معرفی فعالیتهای تحقیقاتی برتر علوم پزشکی دی ماه ۱۳۹۶ در دو قسمت برگزار میگردد:
- افراد حقیقی(پژوهشگران حوزه سلامت):
- محققین ایرانی مقیم داخل و خارج از کشور (دارای حداقل H index ده)
- محققین جوان و دانشجو (دارای حداقل H index هفت)
- صاحبان ابداعات و اختراعات
- صاحبان پژوهش های برتر
که آثار آنها در یکی از کمیتههای علوم پایه پزشکی ، علوم بالینی و سلامت و ابداعات، اختراعات و فناوری مورد بررسی قرار می گیرند.
تبصره:
-
- index داوطلبین بر اساس پایگاه داده Scopus مورد ارزیابی قرار می گیرد.
- رعایت شرط حداقل H index برای موارد ۳ و ۴ الزامی نمی باشد.
- نهادهای حقوقی
- دانشگاههای علومپزشکی کشور
- مراکز تحقیقاتی مصوب علومپزشکی کشور
- کمیتههای تحقیقات دانشجویی دانشگاههای علومپزشکی کشور
- مجلات علمی، پژوهشی مصوب علوم پزشکی کشور
- سازمانهای غیردولتی، شرکتها، مؤسسات، انجمنهای خیریه و انجمنهای علمی حامی پژوهشهای علومپزشکی
شرایط شرکت در جشنواره:
- افرادی که مایل به شرکت در گروههای محققین و محققین جوان یا دانشجو در هر کمیته هستند لازم است پس از ثبت نام، کارنامه پژوهشی ۸ سال گذشته شامل مقالات – کتب تألیفی و پتنت خارجی (از سال ۱۳۸۹ یا ۲۰۱۰ و به بعد) را از طریق سامانه الکترونیکی جشنواره ارسال نمایند.
- محقق جوان، داوطلبان متولد ۱۳۶۱و به بعد (با ارائه تصویر شناسنامه) و محقق دانشجو، داوطلبان متولد ۱۳۵۷ و به بعد (با ارایه تصویر شناسنامه وگواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه مربوطه) را شامل می گردد .
- افرادی که مایل به شرکت در بخش ابداعات، اختراعات و فناوری در حیطههای علوم پزشکی میباشند لازم است پس از ثبت شرح کامل ابداع یا اختراع، کارنامه پژوهشی ۸ سال اخیر خود (از سال ۱۳۸۹یا ۲۰۱۰ و به بعد) را به انضمام مستندات لازم از طریق سامانه جشنواره ارسال نمایند. فقط در موارد استثنایی طبق نظر داوران شرط ارائه مقاله منتفی خواهد شد.
- بر اساس آئین نامه بنیاد ملی نخبگان جهت استفاده از مزایای بنیاد لازم است سهم مشارکت داوطلب کمیته ابداعات، اختراعات و فناوری حداقل ۴۵ درصد باشد.
- محققینی که دارای مقاله ای با شرایط زیر باشند می توانند در هریک از کمیته های علوم پایه پزشکی یا علوم بالینی و سلامت در گروه پژوهش برتر ثبت نام نموده و مقاله خود را ارسال نمایند.
الف) داوطلب نویسنده اول یا مسئول باشد.
ب) مقاله در سه سال اخیر (۱۳۹۴ یا ۲۰۱۵ و به بعد) در مجلات معتبر علمی داخلی یا خارجی چاپ شده باشد.
ج) مقاله دارای حداقل Citation ۳۰ در ISI باشد.
د) IF مجله حداقل ۱۰ باشد یا مقاله در ۱۰% اول نشریات تخصصی موضوع مقاله چاپ شده باشد.
- کلیه داوطلبان گروه پژوهش برتر و کمیته ابداعات، اختراعات و فناوری لازم است موافقت نامه همه همکاران خود را آپلود نمایند، در غیر این صورت پرونده به کمیته داوران ارسال نخواهد شد.
- دانشگاه ها، دانشکده ها، مراکز تحقیقاتی، کمیته های تحقیقات دانشجویی و مجلات علمی، پژوهشی مصوب علوم پزشکی کشور مطابق شاخص های تعریف شده در معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارزشیابی و امتیازدهی می شوند و برترین ها به دبیرخانه جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی معرفی می گردند.
- سازمان های غیردولتی، شرکت ها، مؤسسات، انجمن های خیریه و انجمن های علمی حامی پژوهش های علوم پزشکی در صورت داشتن شرایط لازم پس از ثبت نام، مستندات و تأییدیه های انجام فعالیت های پژوهشی سازمان را با تأیید بالاترین مقام مسئول مؤسسه مربوطه به دبیرخانه جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی ارسال می نمایند.
نکات قابل توجه:
- تمام مراحل ثبت نام و ارسال آثار به صورت الکترونیکی و غیرحضوری از طریق سامانه جشنواره انجام می گردد. داوطلبان کمیته ابداعات، اختراعات و فناوری در صورتیکه نمونه اختراع داشته باشند لازم است آنرا به همراه لوح فشرده حاوی فیلم اختراع خود به دبیرخانه ارسال نمایند.
- برگزیدگان هشت دوره اخیر (دوره پانزدهم و به بعد) نمی توانند در این دوره از جشنواره شرکت نمایند. (داوطلبین گروه پژوهش برتر از این قائده مستثنی هستند)
- انتخاب برگزیدگان کمیته های علوم پایه پزشکی و علوم بالینی و سلامت به استثنای داوطلبین پژوهش برتر براساس شاخصهای کارنامه پژوهشی ۸ ساله اخیر صورت خواهد گرفت:
شاخصها عبارتند از:
الف- مقالات چاپ شده در مجلات نمایه شده در بانکهای اطلاعاتی
ISI(Web of Science), Medline, PubMed, PMC, Scopus, Emerging Sources Citation Index, Embase, Chemical Abstract, Biological Abstract, CINAHL.
ب- کتب تألیفی
ج- پتنت خارجی
- جهت بررسی و امتیاز دهی، ارسال Pdf هر مقاله الزامی است، در غیر اینصورت مقاله قابل بررسی نخواهد بود.
- تنها به مقالاتی که در حیطه علوم پزشکی باشد امتیاز تعلق می گیرد.
- برای هر مورد کتاب تألیفی داوطلب درصورتی که حداقل۱۰% یا ۱۰ مرجع از منابع آن ناشی از پژوهش های مؤلف باشد حداکثر ۲۰ امتیاز تعلق می گیرد.
- ارسال یک نسخه از اصل کتاب به دبیرخانه جهت بررسی و امتیاز دهی الزامی است.
- برای هر مورد پتنت خارجی داوطلب درصورت ثبت شدن وداشتن مستندات لازم شامل تصویر، شماره، کشور محل اجراء و لینک دسترسی به پتنت حداکثر ۴۰ امتیاز تعلق می گیرد.
- اگر پتنت، کاربردی و تجاری گردیده باشد با نظر هیأت داوران حداکثر ۸۰ امتیاز اختصاص می یابد.
- به منظورتسهیل فرایند ثبت نام و آشنایی هر چه بیشتر داوطلبان، دستورالعمل ثبت نام، سایر راهنماها و لیست نشریات مورد نیاز در سایت جشنواره قابل دسترسی است.
ثبت نام:
متقاضیان می توانند تا پایان مهلت ثبت نام با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی جشنواره نسبت به ثبت نام و ارسال آثار اقدام نمایند.
آغاز ثبت نام: ۱۳۹۶/۷/۲۲
پایان ارسال مدارک: ۱۳۹۶/۸/30
اطلاعات تماس دبیرخانه:
آدرس: تهران-شهرک غرب- بلوار فرحزادی- بلوار ایوانک- بین فلامک و زرافشان- ستاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی- بلوکA- طبقه ۱۳
تلفن: ۸۱۴۵۵۴۱۷
پست الکترونیک : razihbi@gmail.com
آدرس الکترونیکی: razi.research.ac.ir و razi.hbi.ir